Urban Arrow

De Urban Arrow bakfiets is toch wel de populairste elektrische bakfiets van dit moment. Urban Arrow maakt robuuste, maar toch bijzonder wendbare elektrische fietsen. Dankzij de nieuwste technologie en modernste materialen beweegt u zich razendsnel voort en ze zien er bovendien stijlvol uit. Urban E-Bikes heeft een ruim assortiment aan Urban Arrow bakfietsen. Wanneer u voor Urban E-Bikes kiest, geniet u de onderstaande voordelen:

 • Gratis bezorging van uw elektrische fiets
 • Keuze uit e-bikes in verschillende prijsklassen
 • Meerdere showrooms in Amsterdam

Hieronder vindt u ons complete aanbod van Urban Arrow bakfietsen. Benieuwd of uw perfecte bakfiets ertussen zit? Neem gerust contact op voor meer informatie of advies. Wij zijn bereikbaar via 020 470 8340 of info@urbanebikes.nl.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

per pagina
 1. Family Performance Essential
  Vanaf € 5.790,00
 2. Family Cargo Line
  Vanaf € 6.690,00
 3. Shorty Bosch Performance
  Vanaf € 4.999,00
 4. Shorty Bosch Cargo Line
  Vanaf € 5.899,00
 5. Cargo L Bosch Performance
  Vanaf € 5.916,90
 6. Cargo XL Bosch Performance
  Vanaf € 6.279,90
 7. Family Active Plus
  Vanaf € 4.599,00
 8. Tender 1000 Flatbed
  € 9.667,90
 9. Tender 1500 Flatbed
  € 10.030,90
 10. Tender 2500 Flatbed
  € 10.393,90
 11. Cargo L Cargo Line
  Vanaf € 6.521,90
 12. Cargo L Rohloff
  Vanaf € 7.368,90
 13. Cargo XL Enviolo Automatic
  Vanaf € 7.731,90
 14. Cargo XL Rohloff
  Vanaf € 7.731,90
 15. NEW
  Family Anniversary
  € 7.590,00
 16. Family Performance Plus
  Vanaf € 6.190,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

per pagina

Over Urban Arrow

Urban Arrow is een Nederlandse e-bikeproducent die bestaat sinds 2009. Het bedrijf is opgericht met als doel de leefbaarheid in de stad te verbeteren en vergroening te bevorderen. Dit doen ze door middel van hun elektrische bakfietsen. Een gezond en praktisch alternatief voor het gebruik van scooters en auto’s.

Diverse Urban Arrow bakfietsen

Onze Urban Arrow elektrische bakfietsen zijn onderverdeeld in de onderstaande categorieën:

Urban Arrow Family

Met de Urban Arrow Family bakfietsen brengt u eenvoudig uw kinderen naar school of doet u de boodschappen. Elektrische bakfietsen in de Family serie zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Bij alle uitvoeringen ligt de focus op de veiligheid van uw kinderen. Uw kinderen worden extra goed beschermd door middel van de stootvaste EPP-laadbak. De kinderen zitten daarnaast lager dan bij andere bakfietsen. Dit is niet alleen veiliger, hierdoor ligt ook het zwaartepunt lager en dit komt de grip op de weg ten goede.

Urban Arrow Shorty

De Urban Arrow Shorty elektrische bakfiets is de perfecte woon-werkfiets. Hiermee vervoert u eenvoudig en snel uw boodschappen, huisdier of kantoortas. De Shorty is het meest compacte model van Urban Arrow en heeft een korte wielbasis. Hierdoor is de fiets enorm wendbaar en gemakkelijk te berijden voor jong en oud. De Shorty is in diverse uitvoeringen bij Urban E-Bikes te bestellen.

Urban Arrow Cargo

Zoekt u een elektrische bakfiets waarmee u veilig en snel uw goederen vervoert? Dan is een Urban Arrow Cargo de perfecte keuze voor u. De Urban Arrow Cargo is verkrijgbaar in een L-, XL- en XXL-variant. De XXL-variant kan tot wel 275 kilo aan spullen vervoeren in de cargobox. De Urban Arrow Cargo is een opvallende verschijning, waardoor deze elektrische bakfiets ook ideaal is om uw bedrijf te promoten. De verschillende cargoboxen kunnen wij bestickeren met uw logo of bedrijfsgegevens.

Urban Arrow Tender

Wanneer u goederen vervoert die geen bescherming nodig hebben, kunt u gebruikmaken van de Urban Arrow Tender. Urban Arrow heeft dit model in het leven geroepen als groen alternatief voor de bestelbus. Deze elektrische bakfiets is een stuk wendbaarder dan een bestelbus of auto en vormt hiermee een ideaal transportmiddel in drukke winkelstraten. De Urban Arrow Tender is hiermee ideaal voor het bedrijfsleven.

Urban Arrow bakfiets leasen

Ook het leasen van een Urban Arrow bakfiets behoort bij Urban E-Bikes tot de mogelijkheden. De aanschaf van een elektrische fiets is een flinke investering die niet zomaar voor iedereen is op te hoesten. Daarom kunt u profiteren van onze betaalservice, waarbij u de e-bike in maandelijkse termijnen afbetaalt. Door uw Urban Arrow bakfiets te leasen bij Urban E-Bikes, geniet u de volgende voordelen:

 • U bent direct eigenaar van uw elektrische bakfiets
 • De looptijd, het maandbedrag en het rentepercentage zijn altijd bekend, zodat u weet waar u aan toe bent
 • Tussentijds mag u gratis en boetevrij aflossen
 • U betaalt alleen rente over het saldo dat nog open staat
 • Financier het gehele aankoopbedrag of slechts een gedeelte hiervan
 • Geen administratie- of afsluitkosten

Urban Arrow bakfiets kopen

Meer informatie nodig voor het kopen van uw Urban Arrow bakfiets? Of maakt u graag eens een proefrit? Neem dan contact op met onze e-bike specialisten. Wij zijn te bereiken via 020 470 8340. Ook een e-mail sturen is mogelijk, dit kan via info@urbanebikes.nl. Onze e-bike experts zijn u graag van dienst.

De Urban Arrow bakfietsen bekijken in onze winkel in Amsterdam

Bekijk de Urban Arrow bakfietsen in onze winkel in Amsterdam. U vindt ons aan de Bilderdijkstraat 174-176.

Urban E-Bikes

Bilderdijkstraat 174-176
1053 LD Amsterdam

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09:30 – 18:00
Woensdag: 09:30 – 18:00
Donderdag: 09:30 – 18:00
Vrijdag: 09:30 – 18:00
Zaterdag: 09:30-17:00
Zondag: Gesloten