Tender 2500 Flatbed

Tender 2500 Flatbed

Cargo L Rohloff

Cargo L Rohloff

Cargo L Cargo Line

Bent u klaar met het verspillen van tijd in de file of het zoeken naar een parkeerplaats? De Urban Arrow Cargo L elektrische bakfiets is de oplossing! De Cargo L van Urban Arrow is hét voertuig voor leveringen in de stad. U bent sneller, goedkoper en groener aan het ondernemen met de Urban Arrow Cargo L bakfiets. De Cargo L Enviolo Automatic is uitgerust met een traploze versnelling. Door het draaien aan de knop (alsof het volumeknop is) schakelt u moeiteloos naar de stand die voor u het prettigst is. Er zijn geen sprongen meer tussen de versnellingen, maar eigenlijk dus oneindig veel versnellingsstanden. 

Vanaf € 6.521,90
Nog %1 beschikbaar

De Urban Arrow Cargo L is een elektrische bakfiets waarmee u snel en veilig uw goederen vervoert. Deze cargo bakfiets heeft een laadruimte van maar liefst 300 lieter en kan tot 125 kilo vracht vervoeren. Dit terwijl hij gewoon op het fietspad past!

De Urban Arrow Cargo L wordt standaard zonde box geleverd, als flatbed. Hij heeft de keuze uit verschillende maten en soorten boxen, die u uiteraard via ons met uw bedrijfsnaam of logo kunt laten bestickeren. 

Meer informatie
MerkUrban Arrow
Gewicht1.000000

Fietslease of financiering

Bekijk onze mogelijkheden

Ruil uw scooter in

voor een e-bike

Twee vestigingen

in Amsterdam

Bereken uw fietsverzekeringspremie
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!