Cargo L Cargo Line

Cargo L Cargo Line

Cargo XL Enviolo Automatic

Cargo XL Enviolo Automatic

Cargo L Rohloff

Het Urban Arrow Cargo assortiment bestaat uit twee verschillende Cargo bakfietsen: de Cargo L en de Cargo XL. Beide worden aangedreven door een Bosch Performance motor. De Cargo L komt in drie verschillende uitvoeringen:

De Cargo L Performance

De Cargo L Enviolo Automatic

De Cargo L Rohloff

 

Standaard wordt de Cargo L geleverd als flatbed, dus zonder box. U kunt onder andere kiezen uit een flightcase, een aluminiumbox of een toploader. Uiteraard kunnen wij de box ook bestickeren met uw bedrijfsnaam of reclameuiting.

Vanaf € 7.368,90
Nog %1 beschikbaar

De Urban Arrow Cargo L Rohloff heeft een onderhoudsarme Rohloff-versnellingsnaaf. Deze versnellingsnaaf heeft meerdere voordelen. In tegenstelling tot een derailleursysteem is de Rohloff naaf zo goed als onderhoudsvrij. Daarnaast kunt u stilstaand terugschakelen. Bijvoorbeeld als u voor het stoplicht staat en nog moet terugschakelen.

De Urban Arrow Cargo L Rohloff past ondanks zijn grote laadvermogen gewoon op het fietspad en is heel wendbaar en gemakkelijk in gebruik. Dankzij het lage zwaartepunt is deze elektrische cargo bike door iedereen gemakkelijk te berijden. 

 

 

Meer informatie
MerkUrban Arrow

Fietslease of financiering

Bekijk onze mogelijkheden

Ruil uw scooter in

voor een e-bike

Twee vestigingen

in Amsterdam

Bereken uw fietsverzekeringspremie