Extra E-Bike Garantie

Verleng de standaard fabrieksgarantie op uw e-bike tot maximaal vijf jaar!

Als u bij Urban E-Bikes een nieuwe elektrische fiets koopt, dan ontvangt u vanuit de fabrikant een standaard fabrieksgarantie van twee jaar. Maar wat als de garantie afloopt? Uw e-bike heeft uiteraard een langere levensduur dan dat. De e-bikes van tegenwoordig zijn voorzien van hoogwaardige elektronische componenten. Dit zijn dure onderdelen om te vervangen. Het is daarom verstandig om uw garantie te verlengen naar bijvoorbeeld 5 jaar. Daarmee bent u beschermd tegen financiële verassingen. Zo heeft u de zekerheid dat u zonder zorgen kunt blijven fietsen. Mocht de accu of motor na 3 jaar kapot gaan, en u voldoet aan de garantievoorwaarden, dan zijn zowel de onderdelen als de reparatiekosten gedekt! Zo kunt u zorgeloos blijven genieten van uw e-bike, die dankzij de verlengde garantie in optimale staat verblijft!

E-bikeGarantie van CarGarantie

Urban E-Bikes biedt u de mogelijkheid uw garantie te verlengen tot maximaal vijf jaar via de E-BikeGarantie van Cargarantie. U kunt hierbij kiezen uit een verlengde garantie van:

- 12 maanden met een premie van €99,-

- 24 maanden met een premie van €154,-

- 36 maanden met een premie van €179,- 

Zo kunt u dus voor een periode van maximaal vijf jaar (inclusief de twee jaar fabrieksgarantie) ontspannen blijven fietsen.

De E-Bike CarGarantie kan uitsluitend binnen de fabrieksgarantie worden afgesloten.

Voordelen van de verlengde e-bike garantie van CarGarantie:

 • Uitgebreide reparatiekostenbescherming voor maximaal vijf jaar
 • Niet alleen reserveonderdelen, maar ook de reparatiekosten (arbeidsloon) maken deel uit van de verzekering
 • Liquiditeitsbehoud in geval van reparatie
 • Waardestijdging bij verkoop van de e-bike (in geval van verkoop is de garantie overdraagbaar)
 • Geen vooruitbetaling bij reparaties

Door de E-Bike Garantie gedekte componenten:

Dekking van de E-BikeGarantie

De E-BikeGarantie van CarGarantie omvat alle componenten van de in de koopovereenkomst beschreven e-bike, met uitzondering van een niet door de fabrikant te leveren meeruitvoering van onderdelen die onderhevig zijn aan verhoogde natuurlijke slijtage. 

Uitzonderingen die niet verzekerd zijn:

 • Slijtage onderdelen (zoals aandrijfriemen, batterijtjes, remblokjes en remschijven, remvoeringen, remtrommels, kettingen, lampen, tandwielen, banden en slangen. 
 • Reparaties met garantieclaims tegen de fabrikant
 • accessoires
 • Schade door ongevallen, gebreken door eigen schuld, corrosie. 

Hoe gaat de verlengde garantie in zijn werk?

Wat moet u doen bij een reparatie? Heel eenvoudig: u neemt contact op met één van de vier winkels van Urban E-Bikes in Amsterdam. Wij doen voor u de reparatiemelding bij CarGarantie. Na controle en vrijgave van de reparatiemelding zal onze gekwalificeerde werkplaats voor u de reparatie uitvoeren. Urban E-Bikes rekent direct met CarGarantie af. U hoeft hiervoor verder niets te doen!

CarGarantie neemt de volledige arbeids-, en materiaalkosten op zich, ook als uw e-bike meerdere keren gerepareerd moet worden. Enkel in het geval van een totale uitval van de accu draagt u zelf een aandeel in de kosten. Indien de accu volledig uitvalt, worden de kosten voor een nieuwe accu als volgt betaald - "nieuw voor oud":

 • 60% vanaf het begin van het derde gebruiksjaar
 • 40% vanaf het begin van het vierde gebruiksjaar
 • 20% vanaf het begin van het vijfde gebruiksjaar

De loonkosten voor de accu zijn echter steeds volledig gedekt!!  

Onbezorgd fietsen met een verlengde garantie

Hier hoeft u niet langer over na te denken, dit moet u gewoon doen! Een e-bike is in de meeste gevallen een kostbaar bezit met over het algemeen dure onderdelen. Bescherm u zelf tegen onnodige uitgaven en sluit binnen de standaard fabrieksgarantie termijn nu een extra e-bike garantie af bij Urban E-Bikes. Wilt u meer informatie of heeft u specifieke vragen? Onze e-bike specialisten informeren u graag. Neem contact met ons op of loop gezellig binnen bij één van onze twee e-bike stores in Amsterdam.