Issimo Fantic

Issimo Fantic fatbikes zijn speciaal ontwikkeld om op een snelle en hippe manier deel te nemen aan het stadsverkeer. De Fantic Issimo is de Vespa voor de moderne commuter, maar dan met zero-emissie en u rijdt met een snelheid van maximaal 25 km/u op een Issimo Fantic fatbike. U kiest tussen twee modellen: Issimo Urban en Issimo Fun. Deze zijn naar wens te personaliseren, zoals in uw favoriete kleur en met een accu die de actieradius vergroot.

  • Hip en stoer design
  • Keuze uit vier kleuren
  • Perfect voor stadsverkeer
  • Gratis proefrit
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
  1. Issimo Urban
    Vanaf € 3.390,00
  2. Issimo Fun
    Vanaf € 3.390,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina

Issimo Fantic fatbike kopen: perfect voor het stadsverkeer

Met een Issimo Fantic fatbike neemt u comfortabel deel aan het stadsverkeer. Beide modellen hebben een aantal identieke kenmerken. Het bijzondere frame met Italiaans uiterlijk heeft bijvoorbeeld dikke banden en zorgt voor een optimale stabiliteit. Rijdt u over hobbels of keien in het wegdek, dan merkt u daar dankzij de verende voorvork weinig van. Moet u plotseling remmen? Dankzij de Shimano hydraulische remmen komt u soepel tot stilstand. 

Eigenschappen

Het vermogen van deze elektrische fatbikes is 250 watt en de accugrootte is 630 Wh. De motorpositie bevindt zich in het midden en het motortype is Bafang M500. Er is zowel voor als achter ledverlichting aanwezig, zodat u ook in het donker veilig aan het verkeer deelneemt.

Issimo Fantic fatbikes: Urban of Fun?

Het verschil tussen beide modellen kenmerkt zich door de uitvoering. Issimo Urban is van een bagagedrager voorzien en Issimo Fun heeft deze niet. Issimo Fun heeft zogenoemde dikke crossbanden en de banden van Urban zijn 4 inch dik. Fun is meer te zien als een lifestyle elektrische fatbike voor mooie avonturen in de stad. Urban is wat dat betreft meer geschikt om te gebruiken voor reguliere deelname aan het stadsverkeer, maar dan op een hippe, snelle en stoere manier.

Issimo Fantic fatbikes personaliseren

Heeft u al een keuze gemaakt tussen een Issimo Urban en Issimo Fun? Personaliseer dan uw favoriete Issimo Fantic fatbike. U heeft daarbij de keuze uit vier verschillende kleuren, namelijk rood, wit, zwart of zilver. De standaardaccu is naar wens te vervangen door een 1.260 Wh accu. Dit is slim als u de actieradius wilt vergroten. Een grotere batterij betekent dat u namelijk langer kunt rijden nadat de accu is opgeladen.

Maak een gratis proefrit

Wilt u ervaren hoe het is om op een Issimo Fantic fatbike te rijden? Kom dan lans in een van onze winkels in Amsterdam. Daarbij voorzien wij u naar wens van professioneel advies om het beste model uit te kiezen. Of probeer beide elektrische fatbikes uit om het verschil in de praktijk te ervaren. Heeft u vragen? Neem contact met ons. U bereikt ons via 020-4708340 of info@urbanebikes.nl. We voorzien u graag van informatie en advies!