Acties

Urban E-Bikes opent vierde e-bike winkel

Onze vierde e-bike showroom is nu geopend! U vindt onze e-bike winkel aan de Bilderdijkstraat 174-176 (1053 LD) in Amsterdam Oud-West. We willen u van harte welkom heten en hebben een aantal mooie openingsacties voor u. Bij Urban E-Bikes Bilderdijkstraat kunt u terecht voor elektrische fietsen van QWIC, Cannondale, Riese & Müller, Vogue, Kymco, Super73 en Fantic Issimo. We zijn gespecialiseerd in elektrische bakfietsen van de merken Urban Arrow, Riese & Müller, Vogue en Troy.

Tevens kunt u bij ons terecht voor de 100% elektrische scooters van het innovatieve merk NIU. NIU is het populairste elektrische scooter merk van dit moment en heeft vijf verschillende series die allen uitblinken in design en innovatieve techniek. 

Om de opening van onze nieuwe e-bike store te vieren, hebben we een aantal mooie acties voor u. 

Urban Arrow gratis op proef!

Bent u op zoek naar een elektrische bakfiets om uw kinderen mee te vervoeren? Of zoekt u een cargo bakfiets om in te zetten voor uw onderneming? In de elektrische bakfietsen van Urban Arrow kunt u echt alles vervoeren. We begrijpen best dat een elektrische bakfiets een hele uitgave is en dat u daarom eerst graag proef zou willen rijden. Bij Urban E-Bikes kunt u nu een Urban Arrow twee dagen op proef proberen! U zult het zien, zodra u eenmaal gewend bent aan het gemak van de Urban Arrow, wilt u niets anders meer!

Heeft u interesse in de twee dagen gratis op proef actie? Neemt u dan nu contact met ons op om de beschikbaarheid en voorwaarden te bespreken: 020-4708340, info@urbanebikes.nl. 

Voor de proefperiode vragen wij u een geldig identiteitsbewijs te overhandigen en een borg van €350,-.