Sparta

Sparta e-bikes komen er in verschillende soorten en maten. De Sparta e-bikes zijn opgedeeld in verschillende series, zodat u gemakkelijk kunt kiezen binnen de serie die bij u past. Sparta heeft al ruim 100 jaar ervaring met het ontwikkelen van fietsen. Met de Sparta e-bikes wilt Sparta de transitie naar duurzame en gezonde mobiliteit versnellen.
Een Sparta e-bike kopen bij Urban E-Bikes heeft vele voordelen:

 • Gratis bezorging van uw elektrische fiets
 • Keuze uit e-bikes in verschillende prijklassen
 • Aangesloten bij meerdere leasefiets partijen
 • Professionele en grote werkplaats voor onderhoud en reparatie
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
 1. Sparta A-Lane Fit
  Vanaf € 2.249,00
 2. Sparta A-Shine Energy
  Vanaf € 4.299,00
 3. Sparta C-Grid Energy
  Vanaf € 2.699,00
 4. Sparta A-lane Energy
  Vanaf € 2.449,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina

De Sparta C-serie

De Sparta C-serie staat voor City Serie. Deze e-bikes zijn dus uitermate geschikt voor gebruik in de stad. De C-serie fietsen zijn zeer wendbaar, onderhoudsvrij en volledig city-proof. Deze e-bikes hebben een stoer design waarmee u gezien wilt worden.

De Sparta D-serie

De Sparta D-serie zijn speciaal ontworpen voor de lange afstanden. Wilt u een elektrische fiets kopen voor woon-werkritten? Dan is de Sparta D-serie echt iets voor u. Alles draait bij deze e-bikes om snelheid en het trotseren van de urban elementen die je tegenkomt tijdens de woon-werk ritten.

De Sparta A-serie

De Sparta A-serie staat voor allround. Deze serie heeft een breed aanbod e-bikes waarbij een comfortabele zithouding voorop staat. De Sparta A-serie is geschikt voor alle dagelijkse ritten. Binnen de A-serie heeft u de keuze tussen een voorwielmotor, middenmotor of een achterwielmotor.

Sparta e-bike kopen

Wilt u weten welke Sparta e-bike bij u past? De verkopers van Urban E-Bikes helpen u daar graag bij! U bent van harte welkom in onze winkel aan de Cornelis Trooststraat 19 in Amsterdam Zuid (De Pijp). Het Sparta assortiment is uitsluitend in onze winkel in Amsterdam Zuid te bekijken. Online kunt u uiteraard 24/7 winkelen tegen veelal gratis verzending door heen Nederland!