Scooter of e-bike inruilen

Urban E-Bikes is onderdeel van Amsterdam’s Scootercity en dat heeft voor u vele voordelen!
Ons team is al meer dan twintig jaar een specialist op het gebied van tweewielers.
Heeft u een scooter en wilt u deze inruilen? Ruil dan nu uw scooter in bij uw aankoop van een nieuwe elektrische fiets. Als scooterspecialist zullen wij bepalen wat u voor uw scooter kunt krijgen. Dit bedrag krijgt u dan als korting op uw aankoop van uw elektrische fiets.
Een overstap naar groen en elektrisch rijden was daarmee nog nooit zo aantrekkelijk!

Elektrisch fietsen

Veel van onze klanten maken een overstap van een scooter naar een elektrische fiets. De e-bikes van tegenwoordig zijn zo geavanceerd dat ze niet meer onderdoen aan een brandstof scooter en zelfs in sommige gevallen de auto kunnen vervangen.  Zo vervoert u met een elektrische bakfiets van de merken Urban Arrow, Riese & Müller en Vogue veilig en snel uw goederen of kinderen van A naar B.

Heeft u al een elektrische fiets en bent u toe aan een nieuwe e-bike? Ook uw oude e-bike kunt u bij ons inruilen. 

Voor het beste advies voor uw specifieke situatie en wensen gaat u naar Urban E-Bikes, dé e-bike specialist van Amsterdam. Een elektrische fiets kopen heeft vele voordelen. Dankzij de elektrische trapondersteuning bent u toch in beweging zonder zware inspanning te leveren. De accu’s zijn makkelijk op te laden en hebben een steeds grotere actieradius. U heeft met een elektrische fiets het gemak van een scooter, maar de voordelen van een fiets. U draagt bij aan schoon verkeer en een betere conditie voor u zelf.
Bent u ondernemer? Met een elektrische fiets van de zaak profiteert u van fiscale voordelen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u uw scooter inruilen? Bezoek één van onze drie winkels in Amsterdam Zuid, Amsterdam IJburg of Amsterdam West/Centrum. We helpen u graag!