Cargo XL Enviolo Automatic

Cargo XL Enviolo Automatic

Family Anniversary

Family Anniversary

Cargo XL Rohloff

Met de Urban Arrow Cargo XL vervoert u nog meer vracht en heeft u meer keuze in boxen dan bij de Cargo L. De XL is ten opzichte van de L 20 centimeter langer en heeft een laadvolume van 280 tot 525 liter, afhankelijk van de box die u kiest. 

Vanaf € 6.884,90

Standaard wordt de Urban Arrow Cargo XL geleverd als flatbed, dus zonder box. U kunt bij de Cargo XL maaar liefst uit zes verschillende boxen kiezen. Daarnaast zijn er diverse accessoires beschikbaar, zoals een dualbatteryset voor nog een hogere actieradius, of een Cargo Parka XL.

Deze elektrische cargobakfiets is ideaal voor het vervoeren van pakketten of goederen in de stad. De Cargo XL Line Rohloff is voorzien van een onderhoudsarme Rohloff-versnellingsnaaf.  In tegenstelling tot een derailleursysteem is de Rohloff naaf zo goed als onderhoudsvrij. Ook een groot voordeel van deze naaf is dat u in stilstand kunt terugschakelen, bijvoorbeeld wanneer u voor een stoplicht staat. . 

Wilt u informatie over welke Urban Arrow Cargo bakfiets het beste bij u of uw bedrijf past? Onze verkoopspecialisten informeren u graag! Urban E-Bikes is de Urban Arrow specialist van Amsterdam. 

De verschillende cargo XL boxen zijn gemakkelijk te voorzien van uw logo en corporate identity. De Urban Arrow Cargo XL Rohloff is dé nieuwe bestelbus op twee wielen. 

Meer informatie
MotorpositieMidden
MerkUrban Arrow
MotortypeBosch 500Wh
Accu grootte500 Wh
VersnellingenEnviolo Automatic
RemsystemenShimano
Bereken uw fietsverzekeringspremie