Riese & Müller Roadster Mixte Vario

Riese & Müller Roadster Mixte Vario

Riese & Müller Multicharger GT Vario (Mixte)

Riese & Müller Multicharger GT Vario (Mixte)

Riese & Müller Swing

ALLE VOORRADIGE RIESE & MÜLLER E-BIKES NU MET 15% KORTING! Niet alle voorraad staat online, dus informeer bij onze verkoop naar de beschikbare modellen en prijzen. We helpen u graag!

De Riese & Müller Swing is standaard uitgerust met een duurzame riemaandrijving en de nieuwste generatie Bosch motor. De Swing heeft het ontwerp van een klassieke omafiets, maar de kracht en het comfort van de nieuwste moderne e-bike.

Vanaf € 3.458,65
Regular Price € 4.069,00
Nog %1 beschikbaar

De Riese & Müller Swing is een stijlvolle comfortabale elektrische fiets die verkrijgbaar is in vijf verschillende uitvoeringen: Swing city, Swing silent, Swing rücktritt, Swing vario, Swing automatic. Alle uitvoeringen zijn voorzien van een onderhoudsvriendelijke carbon riemaandrijving. Alle Swing modellen hebben een verende voorvork en verende zadelpen. Het verschil zit hem in de versnellingen. De hier vertoonde prijzen zijn die van de Swing city. Heeft u interesse in één van de andere uitvoeringen, neemt u dan svp contact met ons op. 

Uiteraard is de Swing uit te breiden met typische omafiets accessoires, zoals de fietsmand voor en de fietsmanden aan de bagagedrager. Deze laatste kunnen rechts, links of aan beide kanten tegelijk zoals fietstassen worden bevestigd. Op deze manier blijft de bagagedrager bruikbaar. Ideaal voor het vervoeren van uw boodschappen, met elk een belading van ongeveer 7 kilogram.

Standaard wordt de Swing geleverd met een Bosch Intuvia display. Tegen een meerprijs kunt u met de Bosch SmartphoneHub uw smartphone omtoveren in een display en communicatiesysteem. Via een makkelijke bediening, via de toetsen of de spraakassistent, leest u hierop de belangrijkste ritgegevens af, maar ook de navigatie, weerbericht, fitnessgegevens en nog veel meer.

Meer informatie
MotorpositieMidden
MerkRiese & Müller
MotortypeBosch Performance Line (Gen3)
Accu grootte500 Wh
Accu omschrijvingBosch PowerPack 500
Gewicht26.000000
VersnellingenShimano Nexus, 8-speed
RemsystemenMagura HS22
Type/ModelSwing 3
ModelSwing 3 urban
Voorvorkverend
VerlichtingSupernova E3
Zadelpenverend
BedieningsdisplayBosch Intuvia

Fietslease of financiering

Bekijk onze mogelijkheden

Ruil uw scooter in

voor een e-bike

Twee vestigingen

in Amsterdam

Bereken uw fietsverzekeringspremie