Riese & Müller UBN Seven

Riese & Müller UBN Seven

Riese & Müller UBN Five

De UBN Five brengt je probleemloos van A naar B. Deze E-Bike is de ideale stadsfiets met een lichte en stille aandrijfsysteem Ride 60 van Fazua. De Fazua staat synoniem voor natuurlijke rijstijl. intuïtieve bediening, lichtgewicht trappen en biedt diepgaande connectiviteit met de RX Connect-app. Dankzij de Ring Control-bediening van het aandrijfsysteem en het minimalistische LED-bedieningshub in de bovenbuis kunnen rijders zich ten allen tijde volledig op de weg concentreren, waardoor een traditioneel display niet nodig is.
Vanaf € 4.989,00
Nog %1 beschikbaar

De UBN Five is verkrijgbaar in 3 uitvoeringen de Touring, Singlespeed en Silent.

  • De Riese & Müller UBN Five Touring heeft een sportieve derailleur & ketting aandrijflijn met 11 versnellingen. Met zijn 19,5 kg is het een lichtgewicht en volledig uitgeruste premium E-Bike. Het perfect afgestemde aandrijfsysteem Ride 60 van Fazua biedt met een koppel van 60 Nm en 430 Wh accupower altijd de juiste ondersteuning voor een dynamische rijervaring in de stad. Ook zonder ondersteuning kan de UBN Five zonder trapweerstand probleemloos worden gebruikt.
  • De Riese & Müller UBN Five Singlespeed heeft een Shimano Alfine, 8-speed naafversnelling dus minder onderhoud en stiller dan de ketting
  • De Riese & Müller UBN Five Silent heeft een Shimano Alfine naafversnelling voor minimaal onderhoud en geruisloos schakelen. Met het Silent model profiteer je van een Carbon Gates Belt Drive in plaats van een ketting, die minder onderhoud, soepeler en stiller is dan een ketting. Deze E-Bike is uitgerust met alle benodigheden die nodig zijn om dit een primair vervoermiddel in de stad te zijn, en is ook in staat om een beetje off-road te gaan.
Meer informatie
MotorpositieMidden
MerkRiese & Müller
MotortypeFazua Ride 60
Accu omschrijvingFazua Energy 430
Gewicht1.000000
Frame materiaalAluminium
RemsystemenTektro TRP disc brake
VoorvorkSuntour GVX32, 28", Air, tapered, 60mm
VerlichtingLED
StuurpenSatori Sidewinder, 90mm, 7°
BedieningsdisplayLED Hub
Versnellings TypeShimano Deore 10/11-S

Fietslease of financiering

Bekijk onze mogelijkheden

Ruil uw scooter in

voor een e-bike

Twee vestigingen

in Amsterdam

Bereken uw fietsverzekeringspremie