Riese & Müller UBN Five

Riese & Müller UBN Five

Riese & Müller UBN Seven

De UBN Seven, met een gewicht van slechts 19,5 kg (toermodel), is een lichtgewicht onder de volledig uitgeruste Premium E-Bikes. Het perfect gecoördineerde Fazua Ride 60-aandrijfsysteem levert 60 Nm koppel en 430 Wh batterijvermogen, precies het juiste niveau van ondersteuning dat u nodig hebt voor een dynamische rijervaring in de stad. En de UBN Seven kan ook gemakkelijk zonder trapweerstand worden bereden, zelfs zonder hulp.
Vanaf € 4.989,00
Nog %1 beschikbaar

De UBN Seven is heel strak vormgegeven, en is uitgevoerd in twee prachtige kleuren. Het heeft een eigentijds lineair frameontwerp dat perfect past bij het Fazua-aandrijfsysteem. De optimale positionering van de motor en accu is bijna onmerkbaar in het frame, waardoor u kunt genieten van een natuurlijke rijervaring. De iets verlaagde bovenbuis voor comfortabel op- en afstappen onderscheidt de UBN Seven. De batterij kan eenvoudig van de fiets worden verwijderd om op te laden, maar hij kan ook worden opgeladen via het oplaadcontact wanneer deze op de fiets is gemonteerd. De overzichtelijke cockpit is gericht op rijplezier, waardoor bediening een bijzaak is. Gebruik gewoon de Ring Control om de juiste rijmodus te selecteren. De gekleurde LED's in de LED-hub in de bovenbuis geven de geselecteerde modus en het laadniveau weer. Op de stuurpen is een SP Connect-poort geïntegreerd om een ​​smartphone te gebruiken, die kan worden opgeladen via een USB-C-kabel (smartphonehoes is apart verkrijgbaar).

De UBN Seven is in 3 uitvoeringen verkrijgbaar:

Wil je een ketting, dan kies je voor de UBN Seven touring. Wil je liever een riem dan zijn er nog twee opties, namelijk de UBN Seven silent en de UBN Seven single speed. En de laatste verklapt het al, maar een versnelling er zit maar een versnelling op. De UBN seven silent heeft een Alfine naafversnelling met 8 versnellingen.

Meer informatie
MerkRiese & Müller
MotortypeFazua Ride 60
Accu omschrijvingFazua Energy 430
Gewicht1.000000
Frame materiaalAluminium
RemsystemenTektro TRP disc brake
VoorvorkSuntour GVX32, 28", Air, tapered, 60mm
VerlichtingLED
StuurpenSatori Sidewinder, 90mm, 7°
BedieningsdisplayFazua LED Hub
Versnellings TypeShimano Deore 10/11-S

Fietslease of financiering

Bekijk onze mogelijkheden

Ruil uw scooter in

voor een e-bike

Twee vestigingen

in Amsterdam

Bereken uw fietsverzekeringspremie