Riese & Müller Cruiser Mixte

Riese & Müller Cruiser Mixte

Riese & Müller Swing

Riese & Müller Swing

Riese & Müller Roadster (Mixte)

Een elektrische fiets met het design van een klassieke racefiets maar met een weergaloze snelheid. De Riese & Müller Roadster zal hoofden doen draaien. Kies voor het hoge frame of de Roadster Mixte met lage instap. Verkrijgbaar in diverse kleuren. Optioneel uit te breiden met voordrager (meerprijs €101,90) en bagagedrager (meerprijs €81,90).

Vanaf € 4.629,00
Nog %1 beschikbaar

De Roadster is een elektrische racefiets met een bijzonder goede stabiliteit en soepel rijgedrag door de korte stuurpen en de optimale gewichtsverdeling. De Roadster is eigenlijk het beste te omschrijven als een comfortabele racefiets. De Roadster heeft een frame van een klassieke racefiets, maar wordt door de verende voorvork, de Bosch Performance Line motor en de optionele voordrager de ideale stedelijke e-bike.


De Riese & Müller Roadster is voorzien van lichtlopende Schwalbe banden en een deels geïntegreerde accu. U kunt kiezen tussen verschillende uitvoeringen. De Roadster touring, zoals hier weergegeven, heeft Shimano Deore 10-speed versnellingen. Wilt u liever een e-bike met riemaandrijving? Dan kiest u voor de Roadster city of Roadster Urban. Tevens verkrijgbaar als speed pedelec.

Onze e-bike specialisten helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Meer informatie
MotorpositieMidden
MerkRiese & Müller
MotortypeBosch Performance Line (Gen3)
Accu grootte500 Wh
Accu omschrijvingBosch Powerpack
Gewicht21.400000
VersnellingenShimano Deore, 10-speed
RemsystemenMagura MT4
Type/ModelRoadster
ModelRoadster touring
Voorvorkverend
VerlichtingBusch & Müller Lumotec
BedieningsdisplayBosch Purion

Fietslease of financiering

Bekijk onze mogelijkheden

Ruil uw scooter in

voor een e-bike

Twee vestigingen

in Amsterdam

Bereken uw fietsverzekeringspremie