Riese & Müller Delite (high speed)

Riese & Müller Delite (high speed)

Riese & Müller Charger (high speed)

Riese & Müller Charger (high speed)

Riese & Müller Multicharger (high speed)

Riese & Müller noemt de Multicharger een e-bike met kofferbak. En daar sluiten wij ons helemaal bij aan. Met de Multicharger vervoert u met gemak twee kleine kinderen of neemt u uw boodschappen of vakantietassen zorgeloos mee. De doordachte cargo-uitrustingsmogelijkheden maken van de Riese & Müller Multicharger een perfecte toer-, gezins-, of transport e-bike. Ongeacht wat of hoeveel u ook meeneemt, de Multicharger fietst veilig en is wendbaar. Dit model is de high speed uitvoering van de Superdelite serie en biedt trapondersteuning tot wel 45km per uur.
Vanaf € 4.899,00
Nog %1 beschikbaar

De Mulicharger HS heeft veel bagagemogelijkheden maar is toch niet langer dan de Charger. Riese & Müller heeft deze high speed e-bike volledig geoptimaliseerd en voorzien van technische hoogstanden. U kunt maar liefst tot 65 kilo eenvoudig transporteren op de 64,5 cm lange achterkant van de Multicharger. Optioneel kunt u twee bagagetassen bij kopen met elk een inhoud van 33 liter.

Qua techniek is de Multicharger ook een echt topmodel. De geïntegreerde accu is op het eerste oog bijna niet te zien, maar heeft een krachtig vermogen van 500 Wh. U heeft de mogelijkheid de accucapaciteit te verdubbelen tot 1000 Wh met een tweede externe accu. De meerprijs van de DualBattery is €917,90.

Indien u kiest voor de optie van de RX Chip, vergroot u de kans dat uw elektrische fiets na diefstal wordt opgespoord en terugbezorgd bij u. Naast de GPS tracking biedt de RX Chip de volgende functionaliteiten: valdetectie en alarm bij ongeval, ritstatistieken en ritgegevens en een weergave van de parkeerpositie.

U heeft bij het kopen van de Multicharger HS de keuze uit verschillende uitvoeringen namelijk;

- Multicharger GT touring HS vanaf €4.899,-
- Multicharger GT vario HS vanaf €5.209,- (met Carbon riemaandrijving)
- Multicharger GT rohloff HS vanaf €6.529,- (met Carbon riemaandrijving, Bosch Intuvia  display en onderhoudsarme Rohloff versnellingsnaaf met 14 versnellingen)

De Multicharger GT touring HS en de Multicharger GT vario HS zijn standaard voorzien van een Purion display en de Multicharger GT rohloff HS is voorzien van een Bosch display

Meer informatie
MerkRiese & Müller

Fietslease of financiering

Bekijk onze mogelijkheden

Ruil uw scooter in

voor een e-bike

Twee vestigingen

in Amsterdam

Bereken uw fietsverzekeringspremie