Riese & Müller Multicharger (high speed)

Riese & Müller Multicharger (high speed)

Riese & Müller Roadster (high speed)

Riese & Müller Roadster (high speed)

Riese & Müller Charger (high speed)

De Riese & Müller Charger Mixte e-bike is dé perfecte e-bike voor alledaags gebruik. De Charger is verkrijgbaar in drie framehoogtes (46, 49 en 53cm) en biedt trapondersteuning tot wel 45km per uur.
Vanaf € 4.589,00
Nog %1 beschikbaar

Deze speedpedelec wordt standaard geleverd met een Bosch PowerTube 500 accu, welke netjes is weggewerkt in de onderbuis van het frame. Niet alleen valt de accu hierdoor niet op, ook is de accu door de integratie in het frame hiermee beschermd tegen vocht en steenslag tijdens het rijden. Optioneel kunt u kiezen voor uitbreiding naar de DualBattery van 1000 Wh waarmee u de actieradius verdubbelt. De verende zadelpen en verende voorvork bieden extra comfort en verhogen het rijplezier op uw high speed e-bike.

Deze Riese & Müller Charger HS heeft een Bosch Performance CX motor, hydraulische Shimano Deore schijfremmen en Bosch Intuvia display. De traploze Enviolo naafversnelling is nagenoeg onderhouds-, en slijtagevrij.

De Riese & Müller Charger HS is te verkrijgen in verschillende uitvoeringen namelijk;
- Riese & Muller Charger touring HS €4.589,-
- Riese & Müller Charger vario HS €4.999,-
- Riese & Müller Charger touring HS €4.699,-
- Riese & Müller Charger HT vario HS €4.999,-

Een speed pedelec moet worden voorzien van een WA-verzekering. Dit betekent dat het kenteken op naam wordt gezet in ons filiaal. Daarom kunnen we een speed pedelec niet bij u thuis afleveren en kunt u ze alleen ophalen in een van onze winkels in Amsterdam. U kunt hem uiteraard wel via onze website bestellen en afrekenen.

Deze speedpedelec is ook verkrijgbaar in de standaard uitvoering (25km per uur).

Meer informatie
MerkRiese & Müller
Gewicht0.000000

Fietslease of financiering

Bekijk onze mogelijkheden

Ruil uw scooter in

voor een e-bike

Twee vestigingen

in Amsterdam

Bereken uw fietsverzekeringspremie