Issimo Fun

Issimo Fun

Issimo Urban

De Fantic Issimo is de Vespa onder de elektrische fietsen. De ultieme urban e-bike! Snel, behendig én fun! Verkrijgbaar in twee uitvoeringen, de Issimo Urban en de Issimo Fun. Kies uit één van de vier kleuren of personaliseer je Fantic Issimo met een optionele kleurrijke cover. Maak verschillende kleuren combinaties en maak je e-bike daarmee het verlengstuk van je persoonlijkheid!

Vanaf € 3.390,00
Nog %1 beschikbaar

De Fantic Issimo is een elektrische fiets met een Italiaans uiterlijk door het bijzonder frame. De kenmerkende 4”dikke banden geven deze e-bike niet alleen een bijzondere look, maar vergroten ook de stabiliteit op ieder terrein. Zo fietst u veilig met hoge snelheid over tramrails, keitjes of welk terrein ook. Dankzij de verende voorvork worden hobbeltjes uit het wegdek gladgestreken en heeft u een comfortabele rit, ook met een snelheid van 25 kilometer per uur.

De Fantic Issimo is voorzien van LED verlichting aan de voorkant en de achterkant zodat u ook ’s avonds onbezorgd veilig door de stad kunt fietsen. De Shimano hydraulische schijfremmen zijn zeer veilig, hebben een grote remkracht en zijn bovendien onderhoudsarm.

Standaard voorzien van een 630WH batterij die optioneel vergroot kan worden naar een 1.260Wh batterij. Hiermee vergroot u de actieradius van uw rit. En kunt u langer fietsen op één oplaadbeurt.

Meer informatie
MotorpositieMidden
MerkIssimo
MotortypeBafang M500
Vermogen250 Watt
Accu grootte630 Wh
MaatOne size
RemsystemenHydraulische schijfrem
Voorvorkverend
VerlichtingLed

Fietslease of financiering

Bekijk onze mogelijkheden

Ruil uw scooter in

voor een e-bike

Twee vestigingen

in Amsterdam

Bereken uw fietsverzekeringspremie