Riese & Müller Supercharger2 (high speed)

Riese & Müller Supercharger2 (high speed)

Riese & Müller Delite (high speed)

Riese & Müller Delite (high speed)

Superdelite GT touring (high speed)

De Riese & Müller Superdelite HS is een speedpedelec uit de 2020 collectie die speciaal ontwikkeld is voor lange afstanden. Verkrijgbaar in twee bijzondere nieuwe kleuren en met de nieuwste generatie motor is deze e-bike één van onze favorieten van 2020. Dit model is de high speed uitvoering van de Superdelite serie en biedt trapondersteuning tot wel 45km per uur.
Vanaf € 8.089,00
Nog %1 beschikbaar

De Superdelite speedpedelec is uitgerust met de krachtigste e-bike motor die er is. Bij het accelereren zult u dit zeker merken. De 1000 Wh accu is standaard, ook bij het instapmodel, de Superdelite GT touring HS.

De Superdelite e-bike heeft een speciale offroad-uitrusting (de GX-optie) waarmee u buiten de gebaande paden ook prima kunt fietsen. U zult zelfs op die wegen dankzij de volledige vering een comfortabele rit maken. Naast dat het ontwerp van de Superdelite bijzonder valt te noemen, heeft Riese & Müller ook hier weer extra veel aandacht besteed aan de veiligheid. Ze ontwikkelden een speciaal veiligheidsconcept dat ze ‘Control Technology’ noemden. De volledige vering van het achterwiel zorgt ervoor dat het wiel ook bij het rijden over hobbels altijd contact met de weg blijft houden. Hierdoor is fietsen met hoge snelheden nog steeds super veilig. Riese und Müller voorzag als eerste fietsfabrikant zijn e-bike modellen standaard van grootlicht en remlicht als aanvullende feature van de Control Technology.

Zien en gezien worden is een belangrijke voorwaarde voor een veilige deelname aan het verkeer. Ook de Superdelite GT touring is uitgerust met permanent ingeschakeld dimlicht en grootlichtschakelaar. Zoals we gewend zijn van Riese & Müller komt de Superdelite HS in verschillende uitvoeringen, waarbij u de keuze heeft tussen de traditionele kettingkast en de riemaandrijving. Aanvullend heeft u de keuze uit diverse opties, zoals de RX-chip of de GX optie. Met de GX optie koopt u een hoogwaardig offroad-pakket, bestaande uit onder andere speciale all-terrain banden met uitstekende grip en een luchtgeveerde voorvork. Zoals bij veel Riese & Müller modellen heeft u bij de Superdelite HS ook weer de keuze uit verschillende opties en uitvoeringen. Ook is de Superdelite HS speedpedelec verkrijgbaar in de 25 km per uur uitvoering.

De speed pedelec uitvoering is beschikbaar in de volgende modellen:
- Superdelite touring HS vanaf €8.089,-
- Superdelite vario HS vanaf €8.439,-
- Superdelite rohloff HS vanaf €9.919,-

Wilt u weten welke opties nog meer beschikbaar zijn voor de Superdelite e-bike? Laat u zich informeren door onze e-bike specialisten in één van onze winkels. Samen met u configureren we dé Superdelite speed pedelic die het beste bij u past. De Superdelite is één van de topmodellen e-bike uit het assortiment van Riese & Múller. De prijzen zijn afhankelijk van de beschikbare opties. De Riese en Müller Superdelite GT Touring HS begint bij €7139,-

Meer informatie
MerkRiese & Müller
Accu omschrijvingBosch PowerTube DualBattery 1000
Gewicht31.600000
VersnellingenShimano Deore XT, 11-speed
RemsystemenMAgura MT5/MT4
Type/ModelSuperdelite GT touring
ModelSuperdelite High Speed
VoorvorkSuntour Aion
VerlichtingSupernova M99 Mini Pro-25
BedieningsdisplayBosch Intuvia

Fietslease of financiering

Bekijk onze mogelijkheden

Ruil uw scooter in

voor een e-bike

Twee vestigingen

in Amsterdam

Bereken uw fietsverzekeringspremie