Cruiser Urban

Cruiser Urban

Riese & Müller Superdelite Mountain

Riese & Müller Superdelite Mountain

Superdelite GT touring

De Riese & Müller Superdelite is een elektrische fiets uit de 2020 collectie die speciaal ontwikkeld is voor lange afstanden. Verkrijgbaar in twee bijzondere nieuwe kleuren en met de nieuwste generatie motor is deze e-bike één van onze favorieten.
Vanaf € 7.269,00
Nog %1 beschikbaar

De Superdelite is uitgerust met de krachtigste e-bike motor die er is. Bij het accelereren zult u dit zeker merken. De 1000 Wh accu is standaard, ook bij het instapmodel, de Superdelite GT touring.

De Superdelite heeft een speciale offroad-uitrusting (de GX-optie) waarmee u buiten de gebaande paden ook prima kunt fietsen. U zult zelfs op die wegen dankzij de volledige vering een comfortabele rit hebben. Naast dat het ontwerp van de Superdelite bijzonder valt te noemen, heeft Riese & Müller ook hier weer extra veel aandacht besteed aan de veiligheid. Ze ontwikkelden een speciaal veiligheidsconcept dat ze ‘Control Technology’ noemden. De volledige vering van het achterwiel zorgt ervoor dat het wiel ook bij het rijden over hobbels altijd contact met de weg blijft houden. Hierdoor is fietsen met hoge snelheden nog steeds super veilig.

Riese und Müller voorzag als eerste fietsfabrikant zijn e-bike modellen standaard van grootlicht en remlicht als aanvullende feature van de Control Technology. Zien en gezien worden is een belangrijke voorwaarde voor een veilige deelname aan het verkeer. Ook de Superdelite GT touring is uitgerust met permanent ingeschakeld dimlicht en grootlichtschakelaar.

Zoals we gewend zijn van Riese & Müller komt de Superdelite in verschillende uitvoeringen, waarbij u de keuze heeft tussen de traditionele kettingkast en de riemaandrijving. Aanvullend heeft u de keuze uit diverse opties, zoals de RX-chip of de GX optie. Met de GX optie koopt u een hoogwaardig offroad-pakket, bestaande uit onder andere speciale all-terrain banden met uitstekende grip en een luchtgeveerde voorvork.

Wilt u weten welke opties nog meer beschikbaar zijn voor de Superdelite e-bike? Laat u zich informeren door onze e-bike specialisten in één van onze winkels. Samen met u configureren we dé Superdelite die het beste bij u past.

De Superdelite is één van de topmodellen e-bike uit het assortiment van Riese & Múller. De prijzen zijn afhankelijk van de beschikbare opties. De Riese en Müller Superdelite GT Touring begint bij €7.269,-. Zowel de Superdelite GT touring als de Superdelite GT vario en de Superdelite GT rohloff zijn tevens als high-speed pedelec te verkrijgen.

Meer informatie
MotorpositieMidden
MerkRiese & Müller
MotortypeBosch Performance Line CX (Gen4)
Accu grootte1000 Wh (Dual Battery)
Accu omschrijvingBosch PowerTube DualBattery 1000
Gewicht31.600000
VersnellingenShimano Deore XT, 11-speed
RemsystemenMAgura MT5/MT4
Type/ModelSuperdelite GT touring
ModelSuperdelite
VoorvorkSuntour Aion
VerlichtingSupernova M99 Mini Pro-25
BedieningsdisplayBosch Intuvia

Fietslease of financiering

Bekijk onze mogelijkheden

Ruil uw scooter in

voor een e-bike

Twee vestigingen

in Amsterdam

Bereken uw fietsverzekeringspremie