Riese & Müller Packster 70

De Riese & Müller Packster 70 is de E-Bike die je het maximale fietsgevoel geeft. Deze E-Bike heeft genoeg laadruimte en comfortabele zitjes voor kinderen. Combineer eindeloos met de vele opties van de Packster 70.
Vanaf € 7.629,00
Nog %1 beschikbaar

De packster 70 is in drie verschillende opties verkrijgbaar: de Touring, Vario en Automatic.

  • De Packster 70 Touring is uitgerust met een Shimano Deore, 10 speed kettingversnelling. Omdat de Touring beschikt over een derailleur is het een zeer geschikte fiets voor extreme omstandigheden.
  • De Packster 70 Vario heeft in plaats van vele complexe tandwielen en componenten een Enviolo 380 roterende en in helling verstelbare kogels gebruikt, die tussen twee schijven zijn geplaatst. Dit maakt het eenvoudig om bij stilstand te schakelen. Met de Enviolo 380 versnellingsnaaf kan je altijd met de perfecte overbrengingsverhouding van 380% zeer soepel kan worden geschakeld. Dankzij het ontbreken van versnellingsstappen is het rijcomfort ten opzichte van conventionele schakelsystemen aanzienlijk hoger.
  • De Packster Automatic schakelt automatisch dankzij de Enviolo 380 R&M Custom-versnellingsnaaf. Het systeem voelt aan wanneer er geschakeld moet worden en past zich hier op aan. Via het E-Bike display van Bosch en de externe besturing kan je ten alle tijde de instelling van de gewenste trapfrequentie aanpassen. Voor een meerprijs is er ook een optie om een vering te laten plaatsen.
Meer informatie
MerkRiese & Müller
MotortypeCargo Line Cruise (Gen4)
Accu omschrijvingBosch PowerTube 625 Vertical
Gewicht1.000000
Frame materiaalAluminium
RemsystemenTektro Auriga Comp HD-500, disc brake; Tektro TRP C 2.3 disc brake
VoorvorkSuntour Mobie 34 CGO Boost, 20", 80mm
VerlichtingLED
ZadelpenSatori Trident; Satori Elegance-LT OV 34,9 x 405mm
StuurpenSatori, 60 mm, +/-17°
BedieningsdisplayBosch Purion; Bosch Nyon; Bosch SmartphoneHub
Versnellings TypeShimano Deore XT 11-S Linkglide

Fietslease of financiering

Bekijk onze mogelijkheden

Ruil uw scooter in

voor een e-bike

Twee vestigingen

in Amsterdam

Bereken uw fietsverzekeringspremie