Riese & Müller Load 60

De Load 60 elektrische bakfiets: het alternatief voor uw auto in de stad. Onbeperkte transportmogelijkheden waarbij veiligheid voorop staat.

Vanaf € 6.819,00
Nog %1 beschikbaar

Riese & Müller laat zien dat comfort en perfect rijgedrag perfect samen gaan. Deze elektrische bakfiets voelt aan als een 'gewone' e-bike. Geschikt als e-cargo-bike én transportfiets voor kinderen.
Dankzij het lage zwaartepunt en de volledige vering fietst de Load 60 super comfortabel en ontspannen. Ook uw kinderen zitten zeer comfortabel in deze e-bakfiets. De laadvloer is namelijk meeverend, waardoor alles wat in de bak vervoerd wordt, kinderen, huisdieren of vracht, geen last zullen hebebn van hobbels in het wegdek en stoepranden.

De Riese & Müller Load 60 biedt twee zitplaatsen voor kleine kinderen die met twee 5-puntsgordels vast kunnen worden gezet.
Wilt u een elektrische bakfiets kopen waarmee u bagage of goederen wilt vervoeren? Ook daarvoor is de Load 60 zeer geschikt. U kunt vrijwel alles vervoeren met de Load 60, want elke bagage kan met riemen perfect aan de reling worden vastgesjord. Dankzij de uiteenlopende zijwand, en afdekmogelijkheden bent u zeer flexibel in de praktische transportmogelijkheden. De Load 60 heeft een vervoercapaciteit van maar liefst 200 kilo.

De Load 60 is voorzien van de nieuwste generatie Bosch Cargo Line Cruise motor, de krachtigste e-bikemotor die Bosch ooit produceerde. De kracht van deze motor en zeer lage trapweerstand samen met de kleine afmetingen en laag gewicht zullen u versteld doen staan.

De Riese & Müller Load 60 bakfiets is in een aantal verschillende uitvoeringen te verkrijgen en tevens als high-speed elektrische bakfiets:

Load 60 touring vanaf €6.819,- (High Speed vanaf €7.429,-)
Load 60 vario vanaf €7.169,- (High Speed vanaf €7.779,-)
Load 60 rohloff vanaf €8.649,- (High Speed vanaf €9.259,-)

Zoals hier weergegeven ziet u de Riese & Müller Load 60 touring.

Standaard wordt de Load 60 geleverd met een Bosch Intuvia display en een Bosch Powerpack 500 accu. Tegen meerprijs kunt u kiezen voor een uitbreiding naar een 1000Wh accu en een SmartphoneHun display.
Het mooie van de Riese & Müller e-bikes is dat vrijwel alle modellen te personaliseren zijn met diverse accessoires en uitvoeringsopties. Zo kunt u kiezen voor hoge zijwanden met of zonder kinderkap of lage zijwanden. Onze e-bike specialisten helpen u graag bij het samenstellen van de voor u perfecte e-bakfiets.

Meer informatie
MotorpositieMidden
MerkRiese & Müller
MotortypeBosch Cargo Line Cruise (Gen4)
Accu omschrijvingBosch Powerpack 500
MaatOne size
Gewicht35.000000
VersnellingenShimano Deore XT, 11 speed
RemsystemenTektro Auriga
Type/ModelLoad 60
ModelLoad 60 touring
Voorvorkverend
VerlichtingSupernova M99 Mini Pro-25
Zadelpenverstelbaar
Stuurpenverstelbaar
BedieningsdisplayBosch Intuvia

Fietslease of financiering

Bekijk onze mogelijkheden

Ruil uw scooter in

voor een e-bike

Twee vestigingen

in Amsterdam

Bereken uw fietsverzekeringspremie