Riese & Müller Supercharger2 (high speed)

Riese & Müller Supercharger2 (high speed)

Riese & Müller Homage (high speed)

De Homage is één van de topmodellen van Riese & Müller die voorzien is van de Riese & Müller Control Technology. Deze Control Technology staat garant voor beter weggedrag en een maximale veiligheid bij hoge snelheden. Tevens zorgt de perfect afgestemde volledige vering voor een sportief rijgedrag en betere grip, zodat u ook bij hoge snelheden niet uit balans wordt gebracht. Dit model is uitgerust met een krachtige Bosch motor en biedt trapondersteuning tot wel 45km per uur.
Vanaf € 5.509,00
Nog %1 beschikbaar

De Riese & Müller Homage high speed is een stijlvolle en comfortabele speed pedelec. De bagagedrager van de Riese & Müller Homage is meeverend, waardoor uw bagage ook nog eens wordt ontzien bij hobbels in het wegdek. Het veersysteem van de Control Technology reageert uiterst gevoelig en biedt zo optimaal rijcomfort. De Riese & Müller Homage is mede hierdoor een e-bike voor zowel de stad als in de natuur. Op alle wegen zal de Homage zich thuis voelen. Indien u langere afstanden wilt afleggen, biedt de optie DualBattery ongeëvenaarde mogelijkheden. De Homage speedpedelec heeft een bijzonder modern ontwerp met een perfecte framegeomatrie waarbij op het eerste gezicht de accu niet zichtbaar is. U stapt zeer gemakkelijk op en af deze elektrische fiets. Met slechts één handeling is de accu naar boven toe uit te tillen, maar de accu kan ook direct op de fiets worden opgeladen. 

Zoals bij veel Riese & Müller modellen heeft u bij de Homage ook weer de keuze uit verschillende opties en uitvoeringen. De Homage speedpedelec is ook verkrijgbaar in de normale 25 km per uur uitvoering. De speed pedelec uitvoering is beschikbaar in de volgende modellen:

- Homage GT touring HS vanaf €5.509,-
- Homage GT vario HS vanaf €5.819,-
- Homage GT rohloff HS vanaf €7.039,-

Optioneel kunt u kiezen voor de RX Chip, de GX optie of ABS. Bij de Homage GT Touring HS wordt gebruik gemaakt van kettingaandrijving en de Homage GT vario HS en Homage GT rohloff HS wordt gebruik gemaakt van riemaandrijving. Dit is een vorm van aandrijving waarbij gebruik gemaakt wordt van een kuntstof riem in plaats van een 'traditionele' ketting.

Meer informatie
MerkRiese & Müller
MotortypeBosch Performance Line CX (Gen2)
VersnellingenShimano Deore XT, 11 speed
RemsystemenMagura MT4
Voorvorkverend
Stuurpenverend
BedieningsdisplayBosch Intuvia

Fietslease of financiering

Bekijk onze mogelijkheden

Ruil uw scooter in

voor een e-bike

Twee vestigingen

in Amsterdam

Bereken uw fietsverzekeringspremie