Riese & Müller Superdelite Mountain

Riese & Müller Superdelite Mountain

Riese & Müller Delite Mountain

Riese & Müller Delite Mountain

Riese & Müller Delite

De Delite is één van de topmodellen uit de Riese & Müller collectie. De Delite is voorzien van Control Technology, veiligheid op ieder wegdek staat hierbij voorop.

Dankzij de vering zult u ook bij hoge snelheden niet uit balans worden gebracht en worden oneffenheden weggestreken. Voorzien van een krachtige Bosch Performance motor die inmiddels de vierde generatie kent. Deze Performance Line CX (Gen4) motor heeft een trapondersteuning tot 340%, een maximaal koppel van 75 Nm en extreem sportief wegrijgedrag.

Vanaf € 5.719,00
Nog %1 beschikbaar

De Riese & Müller Delite e-bike is voor diverse doelen in te zetten. Ideaal voor woon-werkverkeer door zijn grote duurzaamheid. Maar dankzij de actieve achterbrug en verende voorvork ook perfect voor recreatief gebruik.
Zowel in de stad als in de natuur komt de Delite e-bike helemaal tot zijn recht. De Delite kent vele uitrustingsmogelijkheden, waarbij de Delite GT touring, zoals hier afgebeeld, het instapmodel is. Dankzij deze vele mogelijkheden kunt u exact de elektrische fiets kiezen die bij uw wensen past. Verkiest u bijvoorbeeld een riemaandrijving boven de kettingkast? De Delite GT vario en Delite GT rohloff zijn beide uitgerust met de Gates drive belt CDX riemaandrijving.
De Riese en Müller Delite is tevens te verkrijgen als speed pedelec.

Standaard wordt de Delite e-bike geleverd met een Intuvia display. Tegen een meerprijs kunt u bij de Delite GT touring en Delite GT vario kiezen voor het Bosch Kiox display of de SmartphoneHub-Cockpit.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de diverse uitvoeringen van de Riese & Müller Delite.

Meer informatie
MotorpositieMidden
DisplayBosch Intuvia
MerkRiese & Müller
MotortypeBosch Performance Line CX (Gen4)
Accu grootte500 Wh
Accu omschrijvingBosch PowerTube 500Wh
MaatOne size
Gewicht28.500000
VersnellingenShimano Deore XT, 11 speed
RemsystemenMagura MT5/MT4
Type/ModelDelite
ModelDelite GT touring
KleurMat Grijs
BedieningsdisplayBosch Intuvia

Fietslease of financiering

Bekijk onze mogelijkheden

Ruil uw scooter in

voor een e-bike

Twee vestigingen

in Amsterdam

Bereken uw fietsverzekeringspremie