Riese & Müller Multitinker vario

Riese & Müller Multitinker vario

Riese & Müller Culture Mixte

Riese & Müller Culture Mixte

Riese & Müller Culture

Lichte e-bike voor in de stad. Moderne look, natuurlijk rijgevoel.

Vanaf € 4.069,00
Nog %1 beschikbaar
Met de nieuwe Culture e-bike laat Riese & Müller wederom zien dat ze als geen ander inspelen op de hedendaagse mobiliteitsbehoeften. De Culture is een stijlvol ontworpen e-bike met de nieuwste techniek en een grote herkenningswaarde voor het stedelijk verkeer. Streetstyle ontmoet minimalisme. 

Nieuw aandrijfsysteem

De Riese & Müller Culture is uitgerust met een compleet nieuw aandrijfsysteem. De Culture heeft de nieuwste Bosch SX motor en de nieuwe CompactTube 400 accu. De Bosch SX motor is extreem licht, zeer stil en zorgt voor een natuurlijk rijgevoel. De accu is in de hoofdbuis geïntegreerd en wordt rechtstreeks in de bike opgeladen.

Urban uitrusting

Het moderne design past in het hedendaagse stedelijke beeld. Het uitgangspunt van het ontwerp is functioneel, minimalistisch en zo ontworpen dat u de Culture bike zelfs in uw huiskamer tot recht komt. Het in het spatbord geïntegreerde achterlicht en de reflector op het zadel zorgen voor een goede zichtbaarheid in het verkeer. Met de optionele bagagedrager kunt u gemakkelijk boodschappen meenemen of een kinderzitje op monteren. Voor een bijzondere soepele rit over hobbels en stoepranden, kiest u voor de suspension kit met verende voorvork en verende zadelpen. Goed om te weten: het frame van de Riese & Müller Culture bestaat voor 50 procent uit gerecycled aluminium. 

Culture modellen

Kies de uitvoering die bij u past. Naast dat u kunt kiezen uit kleuren en frame (diamantframe of verlaagde bovenbuis) heeft u de keuze tussen ketting-, of riemaandrijving en 8-speed of traploze versnellingen. Wilt u weten wat alle opties zijn van de Riese & Müller Culture? Informeer naar alle configuraties bij onze verkoopspecialisten. Wij helpen u graag! De prijzen op onze website zijn vanaf prijzen en zijn gebaseerd op het instapmodel (de Culture Touring). 
 
Culture Touring vanaf €4069,-
       Shimano Cues, 10-speed kettingversnellingen
Culture Silent vanaf €4379,-
       Shimano Nexus, 8-speed naafversnelling, riemaandrijving
Culture vario vanaf €4579,-
       Enviolo 380, traploze naafversnelling, riemaandrijving
Meer informatie
MerkRiese & Müller
MotortypeBosch Performance Line SX
Accu omschrijvingBosch CompactTube CPT
Gewicht1.000000
Frame materiaalAluminium
RemsystemenMagura MT A2 schijfremmen

Fietslease of financiering

Bekijk onze mogelijkheden

Ruil uw scooter in

voor een e-bike

Twee vestigingen

in Amsterdam

Bereken uw fietsverzekeringspremie