Qwic Premium i MD9 Heren Large

Qwic Premium i MD9 Heren Large

Qwic Premium i MN8C+

Qwic Premium i MN8C+

Qwic Premium i MN7+ Dames

VOORRAAD SALE OP ALLE QWIC E-BIKES MET 30% KORTING! 

De QWIC Premium i MN7+ e-bike onderscheidt zich van de gewone Premium i MN7 door de unieke combinatie van zowel een krachtsensor als een rotatiesensor. Deze e-bike reageert hierdoor op uw fietssnelheid, trapsnelheid als zowel de kracht die u gebruikt bij het fietsen.

Dankzij de krachtsensor voelt de ondersteuning natuurlijk aan, start de ondersteuning direct bij wegrijden en stopt de ondersteuning vervolgens direct bij het stoppen met trappen. De QWIC Premium i MN7+ is de ideale e-bike voor als u veel met tegenwind fiets of in heuvelachtige gebieden.

Vanaf € 3.199,00
Nog %1 beschikbaar

Een ander verschil met de Premium MN7 en de MN7+ is dat de laatste een krachtigere motor heeft (Bafang M420 middenmotor) en een full colour LCD display met USB laadfunctie. Wel zo handig als u tijdens het fietsen uw smartphone op wilt laden. Het is display van de Premium i MN7+ is zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

De Shimano Nexus naafversnelling zorgt voor het grootste gemak, aangezien u op ieder moment kunt schakelen. Bovendien behoeft dit versnellingssysteem minimale onderhoud.

U heeft bij de i MN7+ de keuze uit twee verschillende accu's. In verband met de hogere actieradius raden wij u aan te kiezen voor de grootste accu met een capaciteit van 540 Wh. De accu is netjes in het frame van de i MN7+ weggewerkt en is bovendien zeer gemakkelijk te verwijderen en te plaatsen.

Meer informatie
MotorpositieMidden
MerkQWIC
MotortypeBafang M420 middenmotor (80 Nm)
Gewicht24.000000
VersnellingenShimano Nexus 7 + schakelsensor
RemsystemenShimano hydraulische schijfremmen
Type/ModelPremium i MN7+
Voorvorkverend
VerlichtingBusch & Müller Upp 30 Lux
Zadelpenverend
Stuurpenverstelbaar
BedieningsdisplayBafang LCD console + USB

Fietslease of financiering

Bekijk onze mogelijkheden

Ruil uw scooter in

voor een e-bike

Twee vestigingen

in Amsterdam

Bereken uw fietsverzekeringspremie