Super73-S Adventure

Super73-S Adventure

Brekr F250

Brekr F250

Phatfour FLX+

Ontdek de Phatfour FLX+ nu bij Urban E-Bikes. De FLX+ heeft een onderhoudsvrije riemaandrijving in plaats van een ketting.  

Vanaf € 3.299,00
Nog %1 beschikbaar

Een fatbike met riemaandrijving

De Phatfour FLX + is qua ontwerp gebaseerd op het populaire model FLX. Het verschil tussen de FLX en de FLX+ is dat de laatste is uitgerust met een riemaandrijving in plaats van een ketting. Hierdoor is de Phatfour FLX+ zeer onderhoudsarm! Een riemaandrijving hoeft bijvoorbeeld niet schoongemaakt of regelmatig gesmeerd te worden. 

2 Speed Motor

Een ander verschil tussen de FLX en de FLX+ is dat de FLX+ is uitgerust met een 2 steep motor die automatisch schakelt naar een zwaarder verzet bij 17 kilometer per uur. U zult hiervan profiteren bij het wegrijden vanuit stilstand, want dat gaat hierdoor nog makkelijker en directer doordat de motor in het lichtere verzet zit. Door middel van de 2 speed motor heeft u tevens altijd de meest optimale cadans om mee te trappen wat ten goede komt van de range. 

Rijdt u regelmatig langere afstanden? Kies dan voor de accu upgrade met een accu van 750Wh. In de eco-stand kunt u bij de optimale omstandigheden maar liefst 184 km fietsen! 

Stijlvol Ontwerp

De Phatfour FLX + is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Met zijn strakke lijnen en moderne uitstraling trekt hij overal bewonderende blikken. Waar u ook fietst, deze fiets maakt overal een statement. De Phatfour FLX+ is verkrijgbaar in een stijlvolle grijze kleur of in de opvallende kleur smaragdblauw. De blauwe FLX+ heeft exclusieve witte velgen. 

FLX+ Magic Green

De nieuwste kleur in het Phatfour assortiment is de kleur Magic Green. Dit is niet zomaar een kleur, de fatbike verandert als de zon eropt schijnt in een kleurenspel dat doet denken aan magie. Dankzij de flip flop-coating wordt de diepgroene basis afgewisseld door andere kleuren. Het is als een geheim dat alleen de zon kan onthullen, waardoor elke rit je een andere kleur beleeft. De Phatfour FLX+ Magic Green geeft een nog bijzondere lading aan een al unieke bike-rit. 

Meer informatie
MotorpositieAchter
MerkPhatfour
MotortypeBafang G06A2 2 speed achterwiel motor
Vermogen250 Watt
Accu omschrijvingVerwisselbare accu. 43 Volt. 500Wh of 750Wh
Gewicht36.000000
Frame materiaalStalen frame met drielaags poedercoating
RemsystemenHydraulische remmen van Shimano voor veel stopkracht
VerlichtingLedlicht koplamp met dagrijverlichting
Wielmaat20" x 3,5" inch
BedieningsdisplayGeavanceerd kleurendisplay met range indicator, actueel en gemiddeld verbruik, actueel en gemiddelde snelheid, accu percentage.

Fietslease of financiering

Bekijk onze mogelijkheden

Ruil uw scooter in

voor een e-bike

Twee vestigingen

in Amsterdam

Bereken uw fietsverzekeringspremie