Lovens Explorer S85 Auto

Lovens Explorer S85 Auto

Lovens Explorer S85

Krijg een gratis regenhuif t.w.v. €360,- bij aankoop van een Lovens Explorer in de actieperiode lopend tot en met 31 mei 2024. Let op, de gratis regenhuif wordt door Lovens nagestuurd en kunt u zelf monteren. Meer info vindt u hier.  

De Lovens Explorer S85 werkt met het nieuwe smart systeem Bosch Flow app i.p.v. de Bosche Connect app. De nieuwe Smart Performance motor biedt de juiste ondersteuning op het juiste moment. Zo fiets je met plezier van A naar B. 

Vanaf € 6.249,00
Nog %1 beschikbaar

In de nieuwe Lovens Explorer S85 zit de nieuwe Bosch motor. Deze motor produceert 85 nm aan koppel en is daarmee de op één na krachtigste motor die door Bosch wordt gemaakt. De standaard versie komt met een 400 Wh accu. Tegen meerprijs kunt u uw accucapaciteit uitbreiden naar een 545 Wh accu of 725Wh accu.

De Lovens Explorer S85 met Bosch Smart Systeem kan nu ook gebruikt worden zonder het Kiox display. U sluit dan in plaats daarvan uw smartphone aan. 

De Lovens Explorer S85 is optioneel te beveiligen met het Bosch GPS systeem. Hiermee ziet u precies waar uw fiets is via de overzichtelijke Bosch app. U ontvangt een bericht op uw smartphone zodra de e-bike wordt verplaatst. 

 

Meer informatie
MotorpositieMidden
MerkLovens
MotortypeBosch Cargo Line 85Nm
Gewicht1.000000
Frame materiaalAluminium
RemsystemenHydraulische schijfremmen
Verlichting80 LUX
BedieningsdisplayKiox

Fietslease of financiering

Bekijk onze mogelijkheden

Ruil uw scooter in

voor een e-bike

Twee vestigingen

in Amsterdam

Bereken uw fietsverzekeringspremie