Lovens Explorer S75

Lovens Explorer S75

Lovens Explorer S75 ABS

Lovens Explorer S75 ABS

Lovens Explorer S75 Auto

Krijg een gratis regenhuif t.w.v. €360,- bij aankoop van een Lovens Explorer in de actieperiode lopend tot en met 31 mei 2024. Let op, de gratis regenhuif wordt door Lovens nagestuurd en kunt u zelf monteren. Meer info vindt u hier.  

Deze elektrische bakfiets heeft een automatische versnelling die geheel traploos is dus stap op je Lovens Explorer S75 AUTO en rij zonder enige moeite weg. Door de nieuwe kabelsturing kan je moeiteloos keren in kleine straatjes. Deze elektrische bakfiets heeft de krachtigste Bosch Performance Line motor waardoor je veel rijplezier zult beleven. 

Vanaf € 6.299,00
Nog %1 beschikbaar

Gemak en comfort

De Lovens Explorer S75 AUTO heeft ten opzichte van een Lovens Explorer S75 een automatische versnelling die geheel traploos is. Je hoeft dus niets meer te doen want het systeem zorgt ervoor dat je altijd in de juiste versnelling rijdt zonder dat je zelf iets hoeft te doen. Het wegrijden met een volle bak zal nu nog eenvoudiger worden want deze elektrische fiets heeft de krachtigste Bosch Performance Line middenmotor. Ook kan je zelf kiezen of je gaat voor de standaard 400 Wh accu of een upgrade met 545 Wh of 725 Wh accu wilt hebben. Door de nieuwe kabelbesturing kan je met deze Lovens Explorer S75 AUTO makkelijk keren in kleine straatjes.

Veiligheid voorop

Om jou en je kinderen maximaal te beschermen is de bak voorzien van EPP met een aluminium buis rondom, driepuntgordel en een bank met rugleuning. Beleef met deze elektrische bakfiets een uitzonderlijk goede rijervaring en stabiliteit. Hydraulische schijfremmen zorgen voor maximale grip en controle tijdens het remmen.

De Lovens Explorer S75 Auto is verkrijgbaar ik de kleuren Moss Green en Silver Grey. Het zadel, bankje en de grips van vegan leer zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart en bruin. Je kan zelf combineren in de stijl die bij jou past.
Je kunt deze elektrische bakfiets voordelig laten verzekeren.

Lovens Explorer accessoires

De Lovens Eplorer S75 is uit te breiden met onder andere de volgende accessoires:
Luxe beschermhoes met Lovens logo
Dagrijverlichting LED
MaxiCosi adapterset
Voorbankje
Regenhuif

Meer informatie
MotorpositieMidden
MerkLovens
MotortypeBosch Performance Line
Accu omschrijvingPowerpack Frame BES3
Gewicht1.000000
RemsystemenHydraulische schijfremmen
BedieningsdisplayBosch Kiox

Fietslease of financiering

Bekijk onze mogelijkheden

Ruil uw scooter in

voor een e-bike

Twee vestigingen

in Amsterdam

Bereken uw fietsverzekeringspremie