Carqon Flatbed

De Carqon Flatbed is een ware alleskunner. Wat u ook te vervoeren heeft, de Carqon Flatbed maakt emissievrij transport mogelijk. Ontworpen voor ondernemers, is de Carqon Flatbed multi-inzetbaar. Of u nou pakketbezorger bent, klusser of fysiotherapeut; de Flatbed biedt transportmogelijkheden voor alles wat u zich maar voor kunt stellen.

Vanaf € 5.699,00
Nog %1 beschikbaar

We leven in een tijdperk waarin stedelijk verkeer praktischer, sneller en schoner moet. De Carqon Flatbed biedt u emissievrij transport van uw goederen, flexibiliteit in smalle straten, nooit meer in de file staan en maakt een einde aan hoge parkeerkosten.


De Carqon Flatbed heeft een 100% aluminium frame en een soepele kabelbesturing. Het laadplatform heeft een 3M™ Antislip Tape, stevige bevestigingssleuven, sterke haken en een railsysteem. Zelfs met een volle belading is de Carqon Flatbed nog uiterst wendbaar en stabiel.

De Flatbed is daarbij echt gebouwd voor lange afstanden. De krachtige Bosch Cargo Line motor met optie voor dubbele accu’s geeft u een actieradius van maar liefst 120-140 kilometer.

U kunt kiezen uit een 400Wh accu of een 500Wh accu. De Carqon Flatbed is verkrijgbaar met een zwart frame of in de kleur Petrol Silver.

Meer informatie
MotorpositieMidden
DisplayBosch Purion
MerkCarqon
MotortypeBosch Performance CX Cargolin
Accu omschrijvingBosch PowerPack Performance
Actieradius50-140 kilometer
MaatOne size
Gewicht20.000000
Frame materiaalAluminium
VersnellingenEnviolo Stepless Gear Naafversnelling met Gates Riem
RemsystemenTektro Dorado 4 Piston Hydraulische schijfremmen
VoorvorkSuntour SF20-MOBIE
VerlichtingSpanninga Axendo40
BedieningsdisplayBosch Purion

Fietslease of financiering

Bekijk onze mogelijkheden

Ruil uw scooter in

voor een e-bike

Twee vestigingen

in Amsterdam

Bereken uw fietsverzekeringspremie
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!