Vogue Carry 2

Vogue Carry 2

Riese & Müller Load 75

Riese & Müller Load 75

Vogue Troy

De Troy elektrische bakfiets heeft 7 Shimano versnellingen en een actieradius van 50 kilometer. In de grote stevige bak is ruimte voor vier kinderen of voor uw cargo producten.
€ 2.049,00

De Troy E-bakfiets is hip en modern en past helemaal bij het huidige leven in de stad waarbij u op een betaalbare, snelle en veilige manier van A naar B moet kunnen reizen. De Troy bakfiets is uitgerust met elektrische trapondersteuning en wordt standaard geleverd met een 13 ampere accu van 36 volt waarmee u tot 50 kilometer kunt fietsen op een volledig opgeladen accu. De accu is bovendien eenvoudig uitneembaar om bijvoorbeeld thuis op te laden.

De Shimano Nexus derailleurversnelling heeft 7 standen en is gemakkelijk te verstellen door de draaischakelaar in het handvat. Op het LCD display zijn de 9 standen ten behoeve van de trapondersteuning te bedienen.

Deze elektrische bakfiets is uitgerust met LED verlichting en dankzij de reflecterende banden bent u goed zichtbaar in het donker. Het stuur is in hoogte verstelbaar.  

Standaard wordt de Vogue Troy e-bakfiets geleverd met:

- Troy Regenhuif inclusief beugels

- 2 bankjes met plek voor 4 kinderen

- Veiligheidsgordels

 

 

Meer informatie
MotorpositieMidden
MerkTroy
MotortypeShenghyi
Accu omschrijving36V-13 Ah (481Wh)
Actieradius50 km
Maat51 (L)
Gewicht90.000000
VersnellingenDR-7 Speed
RemsystemenRoller Brake Shimano, V-Brake Tektro
Remsysteem voorRoller Brake Shimano
Remsysteem achterV-Brake Tektro
Type/ModelTroy
Bereken uw fietsverzekeringspremie