Cannondale Mavaro Neo 5

Cannondale Mavaro Neo 5

Treadwell Neo EQ

De Cannondale Treadwell Neo EQ is uitgerust met de nieuwe Cannondale wielsensor en bijbehorende app. Volautomatisch worden ritjes opgeslagen en gesynchroniseert met uw app. U hoeft dus niet meer aan te geven wanneer u begint met fietsen of weer stopt.

Vanaf € 2.079,20
Regular Price € 2.599,00
Nog %1 beschikbaar

De gegevens die de wielsensor registreert, kunnen gemakkelijk in het iWok ONE display worden afgelezen, of direct op de app via uw smartphone. Uw smartphone is heel makkelijk op het stuur te bevestigen. Dankzij de SP mount die in het stuur geïntegreerd is, heeft u enkel nog een SP telefoonhoesje nodig voor uw smartphone. 

Deze Cannondale e-bike is verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen: de Treadwell Neo (met hoog frame of in remixte uitvoering) en als de Treadwell Neo EQ (eveneens met hoog frame of in remixte uitvoering). De Treadwell Neo EQ is enkel in de kleur zwart te verkrijgen. De Treadwell NEO komt in de kleur Mat Groen. 

De Cannondale Treadwell Neo EQ is een stijlvolle e-bike met een licht frame en een sterke trapondersteuning. De MAHLE motor en accu zijn netjes weggewerkt in het frame. De Treadwell Neo EQ is compleet uitgerust met spatborden, verlichting en een handige voordrager. 

Dankzij de hydraulische schijfremmen is deze fiets ideaal in het drukke stadsverkeer waarbij u soms abrupt moet remmen. Zelfs met natte weersomstandigheden staat u snel stil. 

 

Meer informatie
MotorpositieMidden
MerkCannondale
MotortypeMAHLE ebikemotion X35 250W
Accu grootte250 Wh
Accu omschrijvingMAHLE ebikemotion X35 250Wh
KleurZwart
BedieningsdisplayMAHLE ebikemotion iWok ONE

Fietslease of financiering

Bekijk onze mogelijkheden

Ruil uw scooter in

voor een e-bike

Twee vestigingen

in Amsterdam

Bereken uw fietsverzekeringspremie