Stromer ST2

Stromer ST2

Stromer ST3 Limited Edition

De Stomer ST3 Limited Edition is een buitengewoon dynamische speed-pedelec, ideaal voor dagelijks gebruik. De ST3 is een Limited Edition vanwege zijn mooie en unieke San Marino kleur en uiteraard uitgerust met de grote 983Wh accu die goed is voor een afstand tot wel 180 km. Ook zijn de kabels zo veel mogelijk weg gewerkt in de frame waardoor het een strak uiterlijk heeft.
€ 7.949,00
De Stromer ST3 Limited Edition heeft een 820W motor en een draaimoment van 44Nm, hierdoor zit je binnen enkele seconden op 45 kilometer per uur! De aanpasbare zitpositie en slimme extra's zorgen voor een comfortabele, stijlvolle en efficiënte mobiliteit tijdens het woon-werk verkeer. Bedien je stomer over met de OMNI verbinding, dit gaat gemakkelijk via de app of via geïntegreerde display in het frame. Het unieke aan de OMNI app is dat de communicatie via GPS,3G en Bluetooth gaat waarmee je met gemak via de touchscreen al je gegevens kunt bekijken. Ook kan je de fiets digitaal op slot zetten, op afstand locken/ unlocken en je motor tunen. Veiligheid is belangrijk en daarom zijn de banden van Stromer speciaal ontwikkeld met veel grip . De dagrijverlichting zorgt voor een goede zichtbaarheid en de pistons remsysteem zorgt ervoor dat je in aal omstandigheden goed kunt afremmen.
Meer informatie
MerkStromer
MotortypeSyno drive II, 820w, 44 Nm
Vermogen820W
Accu grootte983 Wh
Actieradius60 - 180 km
MaatLarge
Gewicht26.000000
Frame materiaalAluminium
VersnellingenXT/SLX Microshift 11 Speed
RemsystemenSchijfremmen, hydraulisch
KleurSan Marino Blue
VerlichtingRoxim Z4E Pro, 900 Lumen
ZadelpenVerend
StuurpenStromer Urban +5° | 105 mm
Wielmaat27,5"
BedieningsdisplayOMNI C
Versnellings Typehttps://www.rijwielendemeester.be/stromer-st3-le#:~:text=Versnellingen-,Derailleur,-Versnellingen%20achter

Fietslease of financiering

Bekijk onze mogelijkheden

Ruil uw scooter in

voor een e-bike

Twee vestigingen

in Amsterdam

Bereken uw fietsverzekeringspremie