Riese & Müller Packster 80

De Packster 80 is de grootste elektrische bakfiets die Riese & Müller in het assortiment heeft. Met een laadruimte van maar liefst 80 cm kunt u met de Packster 80 vrijwel alles vervoeren. Van uw kinderen tot gereedschap, boodschappen, kampeerspullen. De Riese & Müller Packster 80 is daarbij ook nog eens zeer makkelijk in gebruik, heeft een kleine draaicirkel en een grote stabiliteit, en is daarmee door iedereen te besturen.

€ 4.899,00

Zoals we gewend zijn van Riese & Müller is ook de Packster 80 in diverse uitvoeringen te verkrijgen. De Packster 80 touring is het instapmodel van deze elektrische bakfiets en komt met Shimano Deore 10-speed versnellingen en kettingaandrijving. De Riese & Müller Packster 80 vario is de iets duurdere variant. Deze is uitgerust met Enviolo 380 versnellingen en riemaandrijving. Dit maakt de Packster 80 vario iets duurzamer en onderhoudsarmer. Beide uitvoeringen zijn tevens te verkrijgen als High Speed model. Met deze speed pedelec bakfiets kunt u tot maar liefst 45 kilometer per uur fietsen.

Indien u de Packster 80 e-bakfiets wilt gebruiken voor het vervoeren van kinderen, dan bieden het kinderzitje met twee vijfpuntsgordel (meerprijs €203,90) en de stevige zijwanden met of zonder kinderkap de benodigde veiligheid.

De Packster 80 is ook de ideale cargo-bakfiets voor uw bedrijf. De laadvloer en box van de Packster 80 zijn namelijk ontwikkeld voor Systainers met een afmeting van 60 cm x 40 cm op basis van Euronorm-stapelbakken. U brengt zo gemakkelijk en veilig uw goederen van uw magazijn naar uw leveradres.

Optioneel kunt u een RX-chip laten plaatsen in uw elektrische bakfiets. Met deze chip vergroot u de kans dat uw Packster 80 wordt teruggevonden na diefstal, lokaliseert u de parkeerplaats van uw fiets en heeft u bovendien toegang tot allerlei ritgegevens. Voor slechts €101,90 maakt u al gebruik van al deze opties en kunt u nog meer plezier van uw e-cargo bakfiets beleven.

Net als bij de Packster 40 en Packster 60 zijn de stuurpen en het zadel van de Packster 80 in hoogte verstelbaar. Hierdoor kan de zithouding in een handomdraai worden aangepast aan verschillende bestuurders. Zo kunt u de Packster 80 inzetten voor gebruik door meerdere medewerkers binnen uw bedrijf of verschillende familieleden.

Meer informatie
MotorpositieMidden
DisplayBosch Purion
MerkRiese & Müller
MotortypeBosch Performance Line CX (Gen2)
Accu grootte500 Wh
Accu omschrijvingBosch Powerpack 500
MaatOne size
Gewicht36.000000
VersnellingenShimano Deore, 10 speed
RemsystemenTektro Auriga
Type/ModelPackster 80
ModelPackster 80 touring
KleurGrijs
Voorvorkverend
VerlichtingSupernova E3 E-Bike
Zadelpenverstelbaar
Stuurpenverstelbaar
BedieningsdisplayBosch Purion

Fietslease of financiering

Bekijk onze mogelijkheden

Ruil uw scooter in

voor een e-bike

Twee vestigingen

in Amsterdam

Bereken uw fietsverzekeringspremie