Riese & Müller Packster 40 touring

Ondanks de grote laadvloer is de Riese & Müller Packster 40 e-bakfiets nauwelijks langer dan een gewone fiets. Door de keuze uit verschillende uitrustingsopties, is deze elektrische bakfiets voor vele doeleinden te gebruiken.

Vanaf € 4.489,00

De Riese en Müller Packster 40 elektrische bakfiets wordt standaard geleverd zonder box of carry systeem. Bij de uitvoering met de houten box (meerprijs €152,90) zijn de zijwanden neerklapbaar of verwijderbaar wanneer u brede vracht moet vervoeren.

In combinatie met het Carry systeem (meerprijs €203.90) kunt u optioneel een kinderzitje monteren met vijfpuntsgordel in tegengestelde rijrichting. Dit biedt de meeste veiligheid voor uw kind en is daarnaast ook heel gezellig natuurlijk. Het zitkussen van het kinderzitje kan eenvoudig in de beenruimte worden weggeklapt, zodat u in een handomdraai een laadvloer creëert.

Optioneel kunt u nog kiezen voor een handschoenenvakje voor extra afsluitbare opbergruimte. Kortom deze e-bakfiets biedt volop mogelijkheden. De Packster 40 bakfiets is te verkrijgen in een Touring en Vario variant, waarbij de laatste is voorzien van naafversnelling en riemaandrijving. Beide uitvoeringen zijn tevens als High Speed (speed pedelec 45 km/u) variant te verkrijgen. Packster 40 Touring vanaf €4.489,-Packster 40 Touring HS vanaf €5.099,- Packster 40 vario vanaf €5.099,- Packster 40 vario HS vanaf €5.719,-

Meer informatie
MotorpositieMidden
MerkRiese & Müller
MotortypeBosch Performance Line CX (Gen2)
Accu grootte500 Wh
Accu omschrijvingBosch Powerpack 500
MaatOne size
Gewicht29.900000
VersnellingenShimano Deore, 10-speed
RemsystemenSchijfrem
Type/ModelPackster 40
ModelPackster 40 touring
VoorvorkSpinner Grind 20"
VerlichtingSupernova E3 E-Bike
BedieningsdisplayBosch Purion
Versnellings TypeDerailleurversnelling
Bereken uw fietsverzekeringspremie