Performance RD11 Speed

Performance RD11 Speed

Riese & Müller Homage (high speed)

Riese & Müller Homage (high speed)

Riese & Müller Nevo3 (high speed)

De Riese & Müller Nevo3 high speed is een stijlvolle en comfortabele speed pedelec met lage instap. Dit model is uitgerust met een krachtige Bosch motor en biedt trapondersteuning tot wel 45km per uur.

Vanaf € 4.799,00
Nog %1 beschikbaar

De Riese & Müller Nevo3 high speed heeft een opvallende vormgeving en maakt van dit model een mooie verschijning. De aanduiding 'high speed' geeft aan dat deze motor sneller dan 25km/h kan aandrijven. De eindsnelheid (potentieel tot 45km/h) is afhankelijk van de persoonlijke inbreng en het gekozen versnellingen-systeem. Verder biedt het innovatieve frame design u de mogelijkheid om voor een 500Wh of 625Wh batterij inhoud te kiezen. Mocht u meer accu inhoud willen dan kunt u altijd nog kiezen voor de DualBattery met extra accu. Deze is goed voor 1125Wh en wordt gemonteerd achteraan in de pakdrager. Met de geïntegreerde accu en de optionele DualBattery kunt u makkelijk lange afstanden afleggen. De Nevo3 high speed is verder uitgerust met de nieuwste krachtige Performance Line CX (Speed) Gen. 4motor van Bosch. De Performance Line is gericht op snelheid en biedt naast 75Nm ook 340% ondersteuning. Hij wordt gemonteerd in speedpedelecs en is perfect voor commuting (woon-werk) in alle comfort. Zo biedt Bosch een eBike waarbij de rijervaring het echte 'fietsen' benadert.

De Riese & Müller Nevo3 is verkrijgbaar in drie moderne kleuren in verschillende uitvoeringen namelijk:

- Nevo3 touring HS €4.799,- (Deore XT 11-speed versnelling)
- Nevo3 vario HS €5.099,- (Enviolo versnelling)
- Nevo3 GT touring HS €4.899,- (Deore XT 11-speed versnelling)
- Nevo3 GT vario HS €5.209,- (Enviolo versnelling)
- Nevo3 GT rohloff HS €6.529,- (Rohloff E-14 versnelling)

*Deze Riese & Müller modellen zijn tevens ook verkrijgbaar in de 25km/h uitvoering en optioneel verkrijgbaar met RX chip

Wilt u meer informatie over de Nevo3 high speed of een van de andere Riese & Müller series? Kom dan langs bij een van onze winkels. Onze verkopers helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Meer informatie
MotorpositieMidden
MerkRiese & Müller
MotortypeMidden
Accu omschrijvingBosch PowerTube 500
VersnellingenDeore XT 11-speed
RemsystemenHydraulische schijfremmen
Type/ModelNevo3 Touring HS
ModelNevo3

Fietslease of financiering

Bekijk onze mogelijkheden

Ruil uw scooter in

voor een e-bike

Twee vestigingen

in Amsterdam

Bereken uw fietsverzekeringspremie