Riese & Müller Charger (high speed)

Riese & Müller Charger (high speed)

Riese & Müller Roadster (high speed)

Riese & Müller Roadster (high speed)

Riese & Müller Nevo3 GT (high speed)

Sportieve lage instap en tegelijkertijd de ideale toerfiets. Geïntegreerde accu in het strak vormgegeven frame met minimalistische lijnen. Optioneel verkrijgbaar met DualBattery Technology. Dit model is de high speed uitvoering van de Superdelite serie en biedt trapondersteuning tot wel 45km per uur.
Vanaf € 4.389,00
Nog %1 beschikbaar

De opvallende vormgeving en de krachtige aandrijving door de nieuwste motorgeneratie Bosch Performance CX (Gen4) maakt van de Nevo3 een echte alledaagse held. Met de geïntegreerde accu en de optionele DualBattery 1125 kan hij ook langere ritten zonder enige moeite aan. Verschillende uitrustingsvarianten, zoals de in het frame geïntegreerde voordrager en de All-Terrain-banden zorgen dat de Nevo3 optimaal geschikt is voor iedere toepassing.Door de DualBattery Technology is de lengte van uw fietsrit nagenoeg onbegrensd. In het frame van alle modellen met optionele DualBattery Technology zijn twee accu’s geïntegreerd die harmonisch in de lijnvoering opgaan. De accu’s worden tijdens het rijden beurtelings aangesproken. Zo wordt ervoor gezorgd dat beide accu’s in gelijke mate worden gebruikt. Desgewenst kunt u ervoor kiezen om slechts één accu te gebruiken. Beide accu’s kunnen op de elektrische fiets zelf of met een extern laadapparaat worden opgeladen.

De Riese & Müller Nevo3 GT vario HS is een speedpedelec die speciaal ontwikkeld is voor gebruik op verschillende terrein. Dankzij de brede Schwalbe Super Moto-X banden zweeft u moeiteloos over alle oneffenheden.

De stabiele en robuuste componenten zijn ontworpen voor een toelaatbaar totaalgewicht van maar liefst 160 kilo. Dit is een high speed e-bike voor iedere situatie en elke rijder. De Nevo3 GT vario e-bike is uitgerust met Bosch Performance CX (Gen2) motor, hydraulische Magura MT4 schijfremmen en traploze Enviolo naafversnelling.

De speed pedelec uitvoering is beschikbaar in de volgende modellen:
- Nevo3 GT touring HS vanaf €4.889,-
- Nevo3 GT vario HS vanaf €6.209,-
- Nevo3 GT rohloff HS vanaf €6.529,-

Standaard geleverd met Bosch Intuvia display en Bosch PowerTube 500 accu. Vanaf prijs €4.889,- Tegen meerprijs andere displays en extra accu beschikbaar. Neem contact met ons op voor informatie.

We zetten de belangrijkste regels voor u op een rij:
- De minimale leeftijd om een speed pedelec te besturen is 16 jaar
- Een bromfietsrijbewijs is verplicht
- Voor de veiligheid is een speciale speed pedelec helm verplicht. Bekijk hier onze helmen - U heeft een WA-verzekering nodig

Meer informatie
MerkRiese & Müller
MotortypeBosch Performance Line CX (Gen2)
Accu omschrijvingBosch Powertube 500
Gewicht27.100000
VersnellingenNaafversnelling
RemsystemenMagura MT4 schijfremmen
VoorvorkSuntour XCR32
VerlichtingSupernova E3 E-Bike
Versnellings TypeNaafversnelling

Fietslease of financiering

Bekijk onze mogelijkheden

Ruil uw scooter in

voor een e-bike

Twee vestigingen

in Amsterdam

Bereken uw fietsverzekeringspremie