Qwic Premium i MN7+ Belt

Qwic Premium i MN7+ Belt

Qwic Premium MN7

Qwic Premium MN7

Qwic Premium MN7vv

Wanneer u op zoek bent naar een e-bike voor korte en middelkorte afstanden met een goede prijs/kwaliteit verhouding, dan is de QWIC Premium MN7 VV zeker iets voor u. 

Vanaf € 2.569,00
Nog %1 beschikbaar

De Premium MN7vv is een hoogwaardige e-bike waarbij een lage prijs niet ten koste is gegaan van het comfort. De verende zadelpen en verende voorvork van de MN7vv zorgen ervoor dat u comfortabel uw bestemming bereikt. De stuurpen is verstelbaar en daarmee precies op de gewenste houding af te stellen.
De Premium MN7 VV komt standaard met een 375 Wh accu die zich onder de bagagedrager bevindt. Tegen een meerprijs kunt u kiezen voor een hogere accucapaciteit van 470 Wh, 625 Wh of 735 Wh. De accu is voorzien van One-Key ART approved security waarmee de accu en de fiets met eenzelfde sleutel beveiligd zijn tegen diefstal. De accu beschikt over een USB aansluiting waardoor hij gemakkelijk uitleesbaar is en bovendien kan dienen als oplaadstation.

De Bafang M400 middenmotor is in diverse e-biketests als beste beoordeeld en zeer onderhoudsvriendelijk. De motor is uitgerust met een Gear Shift sensor waardoor de versnellingsnaaf een langere levensduur heeft en er ook tijdens het schakelen een optimale ondersteuning wordt geboden.

Via het Bafang LCD display, dat zich bevindt in het midden van het stuur, kiest u gemakkelijk 1 van de 5 ondersteuningsstanden.

De QWIC Premium MN7 VV is samenvattend een zeer scherp geprijsde e-bike met een uitstekende kwaliteit, waar u weinig onderhoud aan zult hebben en veel plezier van zult beleven.

Meer informatie
MotorpositieMidden
MerkQWIC
MotortypeBafang M400
Gewicht24.700000
Frame materiaalAluminium
VersnellingenShimano Nexus 7 + schakelsensor
RemsystemenShimano Deore V-brakes
Type/ModelPremium MN7vv
Voorvorkverend
VerlichtingBusch & Müller Avy 40 Lux
Zadelpenverend
Stuurpenverstelbaar
BedieningsdisplayBafang LCD console
Versnellings Typenaafversnelling

Fietslease of financiering

Bekijk onze mogelijkheden

Ruil uw scooter in

voor een e-bike

Twee vestigingen

in Amsterdam

Bereken uw fietsverzekeringspremie