Qwic Premium MN7

Qwic Premium MN7

QWIC Premium Q MN8

QWIC Premium Q MN8

Qwic Premium MA8 Tour

De QWIC MA8 Tour is de lichtste fiets uit de QWIC Premium serie. Met deze e-bike kunt u in stijl gaan touren. De MA8 Tour heeft een luxe afwerking, een krachtige en stille Brose middenmotor en is onderhoudsvrij dankzij de riemaandrijving en de Magura MT-4 hydraulische shijfremmen.

Vanaf € 3.449,00
Nog %1 beschikbaar

Het lage gewicht van de QWIC Premium MA8 Tour maakt deze e-bike ideaal voor recreatief gebruik. De Premium MA8 Tour is voorbereid op verschillende typen wegen, vlak én heuvelachtig, en is dankzij de hydraulische schijfremmen veilig en comfortabel in alle weersomstandigheden.

De Premium MA8 Tour heeft luxe afgewerkte whitewall antilekbanden van Schwalbe. Deze banden geven de e-bike niet alleen een stoere uitstraling, ze zijn ook nog eens duurzaam want ze zijn gemaakt van gerecycled rubber.

Via het QWIC display dat zich in het midden van het stuur bevindt, stuurt u de Brose middenmotor aan. Tevens kunt u uw smartphone aansluiten via bluetooth of USB ingang en kunt u met de speciale app alle gegevens van uw e-bike inzien en beheren.

De QWIC Premium MA8 Tour onderscheidt zich van de MN8 Tour door de whitewall banden, de luchtgeveerde voorvork en de riemaandrijving. Een e-bike met riemaandrijving ten opzichte van de traditionele kettingkast is veel onderhoudsvrijer. De riemen van de Gates CDX Beltdrive zijn gemaakt van rekvrije carbon fiber trekkoorden en slijtvast kunststof materiaal. Dit maakt de riemen van de QWIC Premium MA8 Tour duurzaam, weersbestendig en onderhoudsvriendelijk.

Meer informatie
MotorpositieMidden
MerkQWIC
MotortypeBrose-Drive S (90 Nm)
Gewicht23.600000
VersnellingenShimano Alfine 8 + schakelsensor
RemsystemenHydraulische Schijfremmen
Type/ModelPremium MA8 Tour
VoorvorkSuntour NCX Air luchtgeveerde voorvork
VerlichtingBusch & Müller Avy 40 Lux
Zadelpenvast
Stuurpenverstelbaar
BedieningsdisplayQwic Bluetooth console + Qwic flatscreen display
Versnellings Typenaafversnelling

Fietslease of financiering

Bekijk onze mogelijkheden

Ruil uw scooter in

voor een e-bike

Twee vestigingen

in Amsterdam

Bereken uw fietsverzekeringspremie