NIU NQIGT (NGT)

NIU NQIGT (NGT)

NIU UQI (U1)

De NIU UQi-serie valt op door het zogenaamde stalen 'naked-frame' en is een zeer wendbare elektrische scooter met een modern uiterlijk en geavanceerde technologie.
Vanaf € 1.999,00
Nog %1 beschikbaar

De NIU UQi (U1) is een zeer wendbare elektrische scooter met een prachtig design en geavanceerde technologie. Het model is, net als de andere modellen uit de u-serie, voorzien van een alarmsysteem met GPS tracking, full led (dag)rijverlichting en lcd dashboard. Deze LED verlichting heeft een functie om de motor op afstand te vergrendelen om onder andere diefstal tegen te gaan en een keyless startsysteem, waarmee de e-scooter door middel van een afstandsbediening op afstand van 50 meter kan worden gestart.

De NIU UQi e-scooter komt in brom-, en snoruitvoering. De bromscooter gaat 40 kilometer per uur en is enkel leverbaar in de kleur mat zwart. De snorscooter gaat 25 kilometer per uur en is leverbaar in de kleuren wit, turquoise en rood.

De prijs van het model is inclusief alle bijkomende kosten zoals rijklaar maken en ook de tenaamstelling. Hier komen geen overige kosten bij. Vanwege de hoge container transportkosten als gevolg van de coronacrisis, berekent NIU tijdelijk €100,- transportkosten door. Ook deze kosten zijn in de prijs inbegrepen. 

Meer informatie
MerkNIU
MaatOne size

Fietslease of financiering

Bekijk onze mogelijkheden

Ruil uw scooter in

voor een e-bike

Twee vestigingen

in Amsterdam

Bereken uw fietsverzekeringspremie