NIU MQi Lite

NIU MQi Lite

NIU NQI PRO

NIU NQI PRO

NIU UQI GT PRO


Deze NIU NQi Pro elektrische scooter is hetzelfde als de NIU NQi-GT, maar dan met begrenzing van de topsnelheid tot 45 kilometer per uur.

Vanaf € 2.799,00
Nog %1 beschikbaar

Deze unieke elektrische scooter heeft een krachtige elektromotor waar u met een normaal scooterrijbewijs op kunt rijden. De power in deze motor zorgt voor enorm veel trekkracht waardoor u, zelfs met iemand achterop, moeiteloos in beweging komt. Verder beschikt deze mooie e- scooter over een speciale accu, waardoor u een bereik heeft van maximaal 100km. Hierdoor worden lange afstanden geen probleem meer.

Slimme e-scooter

Verder wordt er bij deze e-scooter, net als de NQiGT, gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën. Zo beschikt deze slimme e-scooter over cruise control, waardoor de e-scooter in de ingestelde snelheid blijft rijden totdat u de functie weer uitzet. En beschikt de e-scooter over een multi-colour display en twee uitneembare batterijen.

Het model is verkrijgbaar in de kleuren zwart/rood, wit/rood en zwart/rood. De prijs van het model is inclusief alle bijkomende kosten zoals rijklaar maken en de tenaamstelling. Er komen dus geen overige kosten bij. Vanwege de hoge transportkosten voor containervracht als gevolg van de wereldwijde corona pandemie berekent NIU tijdelijk een containertoeslag per scooter van €100,-.

Meer informatie
MerkNIU
Snelheid25 km/u
MaatOne size

Fietslease of financiering

Bekijk onze mogelijkheden

Ruil uw scooter in

voor een e-bike

Twee vestigingen

in Amsterdam

Bereken uw fietsverzekeringspremie