NIU NQI CARGO

NIU NQI CARGO

NIU UQI (U1)

NIU UQI (U1)

NIU NQIGT (NGT)

Met de prestaties van een 125cc motorfiets heeft NIU met de NQiGT een slimme elektrische scooter ontwikkeld waarmee u sneller en verder kunt rijden.
€ 4.599,00

De NIU NQiGT is een slimme elektrische scooter, die een maximum snelheid van maar liefst 70 kilometer per uur ken behalen. Bovendien heeft deze e-scooter, dankzij de dubbele accu’s, een dubbele capaciteit en prestaties. In maar liefst 3,5 uur zijn de accu’s geheel opgeladen. Hierdoor biedt de NIU NGT u meer dan 100 kilometer vrijheid met slechts 1 oplaadbeurt.

De NQiGT (voorheen NIU N-GT) heeft drie verschillende rij-standen (Sport, Dynamic en E-Save) waarmee u flexibel bent om te rijden in de modus die het beste bij u past. In de Sport modus heeft de NGT een actieradius van 70km, als u de Dynamic modus gebruikt is de actieradius 100km en in de E-Save modus is de actieradius maar liefst 170 km.

Verder is het NQiGT model uitgerust met cruise-control en kunnen de prestaties van de scooter gemonitord worden via de Cloud ECU waarbij via 17 verschillende voertuig statistieken kunnen worden opgevraagd. Dankzij de waterproof verbindingsstukken, is deze elektrische scooter uitermate geschikt voor het rijden in regen en zelfs sneeuw.

Het model is verkrijgbaar in de kleuren zwart/wit. De prijs van het model is inclusief alle bijkomende kosten zoals rijklaar maken en de tenaamstelling. Hier komen geen overige kosten bij.

Meer informatie
MerkNIU
Snelheid70 km/u
MaatOne size
KleurZwart / Wit

Fietslease of financiering

Bekijk onze mogelijkheden

Ruil uw scooter in

voor een e-bike

Twee vestigingen

in Amsterdam

Bereken uw fietsverzekeringspremie