NIU MQi Lite

NIU MQi Lite

NIU MQi+

Op deze elektrische scooter rijdt u stil en geruisloos met twee personen. Ontdek nu de vele pluspunten van de NIU MQi+ scooter.
Vanaf € 2.599,00
Nog %1 beschikbaar

Wilt u een elektrische scooter kopen waarmee u comfortabel met zijn tweeën op kunt rijden? Dan is de NIU MQi+ absoluut de juiste scooter voor u! 

De NIU MQi+ elektrische scooter heeft hetzelfde ontwerp als de MQi-serie maar is aangepast voor het rijden met twee personen. Zo kunt u een passagier meenemen achterop en nog steeds beide comfortabel zitten. 

Het bereik van de NIU MQi+ serie is nu nog groter! In ideale omstandigheden heeft de NIU MQi+ scooter een bereik van maar liefst 130 kilometer. De Panasonic accu is al binnen 3,5 uur opgeladen en is dankzij het lichte gewicht gemakkelijk mee te nemen naar huis of kantoor. 

De NIU MQi+ is een bijzonder veilige elektrische accu. Dankzij de zijverlichting bent u goed zichtbaar in het verkeerd en ook het remsysteem van deze scooter is super veilig. 

Overige kenmerken:

  • USB aansluiting
  • Cruise Control
  • Tashaak en opbergbak
  • Inklapbare voetsteunen
  • Alle informatie over uw scooter is af te lezen in de NIU App

De NIU MQi+ is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren. De kleuren zilver en rood zijn exclusief verkrijgbaar door een extra aan te schaffen kappenset (meerprijs €150,- excl. arbeidsloon).

 

Meer informatie
MerkNIU
MotortypeBosch
Vermogen1400 W / 1600 W
Accu omschrijvingPanasonic / 18650
Actieradius100 km
MaatOne size
Remsysteem voor180 mm Dual-Piston Hydraulic Disk Brake
Remsysteem achter180 mm Dual-Piston Hydraulic Disk Brake
Type/ModelMQi+
Wielmaat90/90-10
SoortElektrische scooter

Fietslease of financiering

Bekijk onze mogelijkheden

Ruil uw scooter in

voor een e-bike

Twee vestigingen

in Amsterdam

Bereken uw fietsverzekeringspremie