NIU MQi+

NIU MQi+

NIU UQI GT PRO

NIU UQI GT PRO

NIU MQi Lite

De NIU MQi (voorheen NIU M1) is dé elektrische scooter voor in de stad. 100% elektrisch, 100% slimme e-technologie. U koopt hem bij Urban E-Bikes, dé specialist op het gebied van Urban elektrisch vervoer. 

Vanaf € 2.199,00
Nog %1 beschikbaar

Wij hebben alle NIU modellen op voorraad. Zo ook deze NIU MQi e-scooter. De NIU MQi-serie is kleiner en lichter dan de NQi-serie. Deze elektrische scooter heeft een evolutionair design en een super lichte accu die gemakkelijk mee te nemen is om op te laden. 

De NIU MQi is een elektrische smartscooter; met de NIU app voor Android en iOS apparaten, ziet u in één oogopslag wat de status van de accu is en waar de NIU scooter is geparkeerd. Als de e-scooter wordt verplaatst, worden de alarm notificaties onmiddelijk geactiveerd. Zo heeft u een uitstekend anti-diefstal systeem.

Door middel van één druk op de knop kunt u uw scooter op afstand zoeken. Hiermee kunt u in een donkere omgeving of overvolle parkeergarage met een simpele druk op de knop uw elektrische scooter verlichten en laten horen met de NIU ping. 

De ultra-efficiënte en slimme motor van de NIU MQi is ontwikkeld in samenwerking met BOSCH. Deze motor is uitgerust met het door NIU ontworpen 'Field Oriented Control' (FOD) systeem. Dit FOD systeem zorgt voor optimaal en economisch energieverbruik. Zo is de motor gekoppeld aan een EBS dubbel remsysteem waarmee vermogen wordt teruggebracht in de oplaadbare accu, telkens wanneer er wordt geremd. 

De NIU MQi is een hippe, groene en geruisloze elektrische scooter die voorzien is van slimme technologie, zoals automatische rijverlichting en richtingaanwijzers, cruise control en een app voor mobiele apparaten. NIU won diverse awards, waaronder de Red Dot Design Award voor de NIU MQi e-scooter.

Vanwege de hoge transportkosten voor containervracht als gevolg van de wereldwijde corona pandemie berekent NIU tijdelijk een containertoeslag per scooter van €100,-. De genoemde prijs is inclusief deze toeslag en alle bijkomende kosten, zoals tenaamstellen, leges en kentekenkosten.

Meer informatie
MerkNIU
MotortypeBosch
Accu omschrijvingPanasonic
MaatOne size
Remsysteem voorSchijfrem
Remsysteem achterTrommelrem
Type/ModelMQi-serie
ModelNIU MQi

Fietslease of financiering

Bekijk onze mogelijkheden

Ruil uw scooter in

voor een e-bike

Twee vestigingen

in Amsterdam

Bereken uw fietsverzekeringspremie