Lovens Explorer 85 AUTO

Lovens Explorer 85 AUTO

Lovens Explorer 85

Met deze stijlvolle Lovens elektrische bakfiets wil je gezien worden. Er is over elke detail nagedacht. Deze bakfietsen hebben een gloednieuwe stuursysteem wat bijdraagt aan een uitzonderlijk goede rijervaring. Met een oersterk frame met 4-piston remmen en een bak van EPP met rondom een aluminium buis biedt het maximale veiligheid van jouw kinderen.

Vanaf € 6.199,00
Nog %1 beschikbaar


De Lovens Explorer 85 in voorzien van de krachtigste Bosch CX Cargoline middenmotor waarbij je kunt kiezen uit een 400 Wh of 500 Wh accu. Ten opzichte van de Explorer 65 heeft deze elektrische bakfiets een sterkere motor en een beter schakelsysteem. Het stuursysteem met kabelbesturing is gloednieuw en daarom beleef je een uitzonderlijk goede rijervaring en stabiliteit. Keren in kleine straatjes is geen probleem meer. De bak is goed voorzien van EPP met een aluminium buis rondom, driepuntsgordel en een bank met rugleuning om de kinderen maximaal te beschermen. Ook heeft de Lovens Explorer 85 goede verlichting en zeer sterke remmen waardoor je met een volle bak makkelijk tot stilstand kan komen. Als je wilt dat je bakfiets automatisch naar de juiste versnelling schakelt dan kan je ook kiezen voor de Lovens Explorer 85 Auto.

De Lovens Explorer 85 is verkrijgbaar ik de kleuren Moss Green en Silver Grey. Het zadel, bankje en de grips zijn van vegan leer en verkrijgbaar in de kleuren Black en Brown. Je kan zelf combineren in de stijl die bij jou past.
Je kunt deze elektrische bakfiets voordelig laten verzekeren en extra beveiligen door een GPS-unit aan te schaffen à € 199,95.

De Lovens Eplorer 85 is uit te breiden met deze accessoires:


• Luxe beschermhoes met Lovens logo
• Dagrijverlichting LED
• MaxiCosi adapterset
• Voorbankje
• Regenhuif

 

 

Meer informatie
MotorpositieMidden
MerkLovens
Accu omschrijvingBosch 400 Wh | 500 Wh à € 199,95
Actieradius70 KM
Gewicht1.000000
RemsystemenHydraulische schijfremmen met 4 pistons
Type/ModelExplorer 85
VoorvorkGeveerd, RST Porter, Magnesium, 15mm steekas
VerlichtingBüchel 80 lux koplamp
ZadelpenSatori
StuurpenSatori, handmatig verstelbaar
BedieningsdisplayBosch Kiox middendisplay

Fietslease of financiering

Bekijk onze mogelijkheden

Ruil uw scooter in

voor een e-bike

Twee vestigingen

in Amsterdam

Bereken uw fietsverzekeringspremie