Lovens Moss Green met bruin interieur

Lovens Explorer 65 Auto

Lovens Explorer 65

Lovens Explorer 65 is een nieuwe high-end elektrische bakfiets, waarmee u op een duurzame en veilige manier uw kinderen naar school brengt of boodschappen doet. Nederlands design van hoogstaande kwaliteit. De Lovens bakfietsen bieden gemak, vrijheid en plezier.

Vanaf € 5.799,00
Nog %1 beschikbaar

High-end design - Keuze uit zwart of bruin interieur

Bij het ontwerpen van deze elektrische bakfiets zijn drie speerpunten in ogenschouw genomen: state-of-the-art design, veiligheid en minimaal onderhoud. Over elk detail van de Lovens bakfiets is nagedacht. Het resultaat mag er zijn. De Lovens bakfiets heeft een gracieus modern ontwerp en een ultiem rijcomfort.

U heeft de keuze uit twee framekleuren, Moss Green en Silver Grey. Ook het interieur kunt u zelf samenstellen; het bankje, het zadel en de handvatten zijn van vegan leer en verkrijgbaar in de kleuren zwart en bruin. Uiteraard zijn er ook vele accessoires voorhanden om uit te kiezen, zoals een praktische regenhuif waarmee u uw kinderen beschermd tegen weer en wind.

Waarom kiezen voor een Lovens bakfiets?

Een elektrische bakfiets is hét alternatief voor de auto in de stad. U zult genieten van een ongekende vrijheid en enorm veel fietsplezier. Met de Lovens bakfiets kunt u gaan en staan waar u wilt. Files zijn verleden tijd net als het sjouwen met zware boodschappentassen aan het stuur.

Kabelbesturing: ideaal bij keren of manoeuvreren door smalle straatjes

Dankzij de kabelbesturing is de Lovens bakfiets enorm wendbaar. Met de Lovens bakfiets kunt u een kleinere draaihoek maken. Stalt u uw bakfiets in een berging? Dan zult u hier zeker voordelen van ervaren ten opzichte van andere bakfietsen.

Veilig vervoer van uw kinderen

De Lovens bakfiets heeft een bak van EPP met rondom een alumiunium buis die is ontworpen om uw kinderen maximaal te beschermen. Op het bankje met rugleuning en driepuntsgordel zullen uw kinderen comfortabel en veilig zitten.
Moet u onverwachts remmen? Dankzij de zeer sterke remmen brengt u met gemak een volle bak tot stilstand.

Lovens Explorer 65 elektrische bakfiets

De Lovens Explorer 65 heeft een Bosch Performance motor. De Explorer 65 heeft een Enviolo Cargo schakelsysteem waarmee u zeer vloeiend kunt schakelen, zelfs tijdens het fietsen. Met de Enviolo versnellingsnaaf kunt u namelijk ‘traploos’ schakelen. Hierdoor schakelt u tijdens het fietsen zonder tussenstapjes zodat u optimaal kunt genieten van uw fietstocht. Een ander voordeel van de Enviolo versnellingsnaaf ten opzichte van de Shimano Nexus versnelling is dat de Enviolo naaf beter samenwerkt en communiceert met de motor.

 

Meer informatie
MotorpositieMidden
DisplayBosch Kiox
MerkLovens
MotortypeBosch Performance
Accu omschrijvingBosch
Actieradius70 kilometer
Gewicht20.000000
VersnellingenEnviolo Cargo
RemsystemenMagura MT5 4-piston hydraulische schijfremmen
Type/ModelExplorer 65
VoorvorkGeveerd, RST Porter, Magnesium, 15mm steekas
ZadelpenSatori
StuurpenSatori, handmatig verstelbaar
WielmaatSchwalbe Big Ben Plus 55
BedieningsdisplayBosch Kiox

Fietslease of financiering

Bekijk onze mogelijkheden

Ruil uw scooter in

voor een e-bike

Twee vestigingen

in Amsterdam

Bereken uw fietsverzekeringspremie