Lovens Explorer 85

Lovens Explorer 85

Lovens Explorer 85 AUTO

Deze elektrische bakfiets heeft een automatische versnelling die geheel traploos is dus stap op je Lovens Explorer 85 AUTO en rij zonder enige moeite weg. Door de nieuwe kabelsturing kan je moeiteloos keren in kleine straatjes. Veiligheid is heel goed over nagedacht want de bak van deze Lovens Explorer 85 AUTO in voorzien van EPP met een aluminium buis rondom. Deze elektrische bakfiets heeft de krachtigste Bosch Cargoline motor waardoor je veel rij plezier zult beleven.
Vanaf € 6.499,00
Nog %1 beschikbaar


De Lovens Explorer 85 AUTO heeft ten opzichte van een Lovens Explorer 85 een automatische versnelling die geheel traploos is. Je hoeft dus niets meer te doen want het systeem zorgt ervoor dat je altijd in de juiste versnelling rijdt zonder dat je zelf iets hoeft te doen. Het wegrijden met een volle bak zal nu nog eenvoudiger worden want deze elektrische fiets heeft de krachtigste Bosch Cargoline middenmotor. Ook kan je zelf kiezen of je een 400 Wh of 500 Wh accu wilt hebben. Door de nieuwe kabelbesturing kan je met deze Lovens Explorer 85 AUTO makkelijk keren in kleine straatjes. Om jou en je kinderen maximaal te beschermen is de bak voorzien van EPP met een aluminium buis rondom, driepuntgordel en een bank met rugleuning. Beleef met deze elektrische bakfiets een uitzonderlijk goede rijervaring en stabiliteit.

De Lovens Explorer 85 is verkrijgbaar ik de kleuren Moss Green en Silver Grey. Het zadel, bankje en de grips zijn van vegan leer en verkrijgbaar in de kleuren Black en Brown. Je kan zelf combineren in de stijl die bij jou past.
Je kunt deze elektrische bakfiets voordelig laten verzekeren en extra beveiligen door een GPS-unit aan te schaffen à € 199,95.

De Lovens Eplorer 85 is uit te breiden met deze accessoires:
• Luxe beschermhoes met Lovens logo
• Dagrijverlichting LED
• MaxiCosi adapterset
• Voorbankje
• Regenhuif

 

 

 

Meer informatie
MerkLovens
MotortypeBosch Cargo Line
Accu omschrijvingPowerpack Frame
Actieradius40 - 90 km
Maat52
Gewicht1.000000
Frame materiaalAluminium
RemsystemenHydraulische schijfremmen
Type/ModelLovens explorer 85 AUTO
VerlichtingLED
Wielmaat26
BedieningsdisplayBosch klox display
Versnellings TypeEnviolo automatiq
AandrijvingBelt drive

Fietslease of financiering

Bekijk onze mogelijkheden

Ruil uw scooter in

voor een e-bike

Twee vestigingen

in Amsterdam

Bereken uw fietsverzekeringspremie