Family Performance Essential

Family Performance Essential

Shorty Bosch Performance

Shorty Bosch Performance

Family Cargo Line

De Urban Arrow Family is een elektrische bakfiets met trapondersteuning waarin snel en veilig uw kinderen, huisdieren en goederen vervoert. De Urban Arrow bakfiets heeft een robuust aluminium frame met een kunststof laadbak van industriële kwaliteit waardoor het een erg solide maar ook erg lichte en wendbare bakfiets is. Deze populair tweewieler e-bikes van Nederlandse bodem zijn uit te breiden met handige accessoires zoals een dekzeil, een regenhoes, een extra bankje of een maxi cosi adapter. De actieradius ligt tussen de 50 en 70km, afhankelijk van de lading die wordt vervoerd.
Vanaf € 6.690,00
Nog %1 beschikbaar

De focus bij de Urban Arrow Family Cargo Line ligt bij de veiligheid van uw kinderen. Omdat de kinderen lager zitten dan bij andere bakfietsen ligt het zwaartepunt ook lager en heeft de Urban Arrow Family de best mogelijke grip op de weg. De bak zelf is gemaakt van EPP, super licht industrieel piepschuim. De kinderen worden extra goed beschermd door de robuuste en stootvaste EPP-bak. Aan de bestuurder is ook gedacht bij het ontwerpen van deze fiets. Die kan altijd met de voeten bij de grond, maar zit wel goed rechtop. Hierdoor biedt de Family een optimaal comfort en tegelijkertijd goed zicht op de weg.

Deze fiets wordt standaard geleverd met een bankje voor twee kinderen en met extra bankje voorin is er plaats voor een derde kind. De elektrische trapondersteuning komt goed van pas mocht u nog iemand op de achterdrager mee willen nemen. Deze uitvoering van de Family is uitgevoerd met een 500W Lithium-Ion batterij en de Bosch Intuvia Performance CX Disc motor. Deze uitvoering heeft meer torque en meer accuinhoud. De bakfiets heeft een NuVinci traploze versnelling, dit is anders dan bij andere merken. U heeft dan geen versnelling meer wat u moet intrappen, u kunt exact bepalen wat u het fijnst vindt. De Urban Arrow heeft standaard 2 hydraulische schijfremmen. Deze remmen zijn aan te raden in een heuvelachtig gebied.

Meer informatie
MotorpositieMidden
MerkUrban Arrow
MotortypeBosch Cargo Line Gen 4,
Vermogen250W - max 85 Nm
Accu grootte500 Wh
Accu omschrijvingBosch Powerpack 500W
Actieradius50 km (met lading) / 70 km
MaatOne size
Gewicht51.000000
Frame materiaalAluminium
VersnellingenTraploze versnellingen (NuVinci 380)
RemsystemenHydraulische Schijfremmen
Type/ModelFamily Bosch Performance CX Disc 500W
BedieningsdisplayBosch KIOX

Fietslease of financiering

Bekijk onze mogelijkheden

Ruil uw scooter in

voor een e-bike

Twee vestigingen

in Amsterdam

Bereken uw fietsverzekeringspremie