Quick Neo EQ

Quick Neo EQ

Cannondale Mavaro Active City

Cannondale Mavaro Active City

Adventure Neo 3.1 EQ

Wil jij ook snel van A naar B dan is de Cannondale Neo 3.1 EQ met aandrijfsysteem die trapondersteuning biedt tot maar liefst 25 km/u echt iets voor jou. Deze elektrische fiets heeft de lichtste accu die ook nog eens snel oplaad. Met een volle accu heb je tot wel 120 km ondersteuning.
€ 3.099,00
De Cannondale Adventure Neo 3.1 EQ heeft een brede opstap en dat maakt de fiets makkelijk om op en af te stappen. Ook is de zadelhoogte verend en verstelbaar onder het rijden met één druk op de knop. Deze elektrische fiets met een Bosch Active Line Plus middenmotor versterkt jouw kracht tot wel 270% waardoor je met het grootste gemak door de heuvels fietst dus met deze fiets heb je alle comfort. De Cannondale Adventure Neo 3.1 EQ heeft de lichtste geïntegreerde Power Tube accu van 400 Wh en deze laadt snel op dus je hebt genoeg power voor al je dagelijkse ritten en fietsavonturen. Deze combinatie levert een realistisch actieradius van ongeveer 80km, onder de perfecte omstandigheden is het zelfs mogelijk tot 140 te halen. De hydraulische schijfremmen zorgen ervoor dat je zelfs tijdens regen op tijd tot stilstand komt. Schakelen doe je met de 9-speed achter derailleur. Hiermee heb je een zeer ruim schakelbereik zodat je altijd het juiste verzet kan vinden.
Meer informatie
DisplayBosch Purion
MerkCannondale
MotortypeBosch Active Line Plus
Vermogen250W
Accu grootte400 Wh
Accu omschrijvingBosch PowerTube 400Wh
ActieradiusTot 120 km
Gewicht1.000000
Frame materiaalAluminium
Versnellingen9 versnellingen
RemsystemenRiderever hydraulic disc, 180/160mm rotors
KleurRood
VoorvorkSmartForm C3 Alloy blades, 1-1/8" steerer, post mount disc, mid-blade rack/fender mounts, crown accessory mount, 45mm offset
ZadelpenTranzX, verende dropper post, 31.6, 50 mm veerweg
Wielmaat27,5 inch
BedieningsdisplayBosch Purion
AandrijvingKetting met derailleur

Fietslease of financiering

Bekijk onze mogelijkheden

Ruil uw scooter in

voor een e-bike

Twee vestigingen

in Amsterdam

Bereken uw fietsverzekeringspremie