Cannondale Mavaro Neo 5

Cannondale Mavaro Neo 5

Adventure Neo 2 EQ

De Cannondale Adventure Neo 2 EQ is een zeer comfortabele e-bike voor in de stad, maar ook voor daarbuiten. Zowel de voorvork als de zadelpen zijn verend, samen met het brede zadel en de rechte zitpositie is dit een heerlijke e-bike om op te fietsen. 

Vanaf € 2.719,20
Regular Price € 3.399,00
Nog %1 beschikbaar

Laat het avontuur maar beginnen op de Cannondale Adventure Neo 2 EQ en geniet van een comfortabele en veilige rit. 

Deze elektrische fiets heeft een Bosch Active Line Plus motor die u een soepele ondersteuning biedt. De Adventure Neo 2 EQ heeft een 500 watt Bosch PowerTube accu, welke netjes is verwerkt in het lichtgewicht aluminium frame. 

De toevoeging EQ ziet u vaker bij Cannondale e-bikes. EQ staat voor Equipped. In het geval van de Adventure Neo 2 betekent dit dat de elektrische fiets goed uitgerust is. Standaard is de Adventure Neo voorzien van een bagagedrager, spatborden, krachtige verlichting en een stevige standaard.  

Comfort en veiligheid staan zeker voorop bij de Adventure Neo 2 EQ, maar dat is niet ten koste gegaan van moderne technologie. Dankzij de geïntegreerde Cannondale wielsensor kunt u uw e-bike gemakkelijk verbinden met de gratis Cannondale app op uw smartphone. Hierdoor kunt u eenvoudig gegevens bijhouden, zoals gereden afstand of bijvoorbeeld de verbruikte calorieën. Bovendien geeft de app u inzicht in de accustaat en eventueel benodigd onderhoud. 

 

Meer informatie
MotorpositieMidden
MerkCannondale
MotortypeBosch Active Line Plus
Accu grootte500 Wh
Accu omschrijvingBosch PowerTube 500Wh
Gewicht20.000000
Frame materiaalAluminium
VersnellingenShimano Alivio 9-speed drivetrain
RemsystemenHydraulische schijfremmen
KleurGrijs
VoorvorkSR Suntour Mobie A32
Zadelpengeveerd
BedieningsdisplayBosch Purion

Fietslease of financiering

Bekijk onze mogelijkheden

Ruil uw scooter in

voor een e-bike

Twee vestigingen

in Amsterdam

Bereken uw fietsverzekeringspremie